Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek meddig lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig lehet egy gyerek előtt szeretkezni? Félreértés ne essék természetesen ha elaludt. Egy szobás a lakásunk. Nem szivesen kerülnék kellemetlen helyzetbe. Most még csak 8 hetes

Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
56%
Ez nekem is megfordult a fejemben. Ha arról szólna a kérdés, hogy lehet-e terhesen szeretkezni, rögtön írnák, hogy "persze, csak ilyen olyan pózban, óvatosan, tisztán, de lehet végig, sőt szülésbeindítónak is remek". Mi, mint "civilizált" emberek, meg tudjuk, hogy a magzat egészen jól érzékeli a külvilágot, így a szeretkezést is. Ettől nem áll meg a fejlődésben, de ha 8 hetesen, mikor alszik, szeretkeznek a szülei, attól menten aberrált lesz, és felnőttkorában pedofil. Végtelenül felháborító, hogy néhány válaszoló mennyire profán. Gondolok itt a "g..i", "s...lyukadból folyó" szavak emlegetésére. A szerelmeskedést ocsmány ilyen szintre lealacsonyítani, legfeljebb egy prostituált esetében elfogadható. Az a gyermek így "készült", a szülei szeretik egymást, és ettől akkor sem lesz aberrált, ha esetleg a tudatalattija felfogja, miközben alszik.
2014. szept. 2. 21:07
 62/77 anonim ***** válasza:
34%

"Végtelenül felháborító, hogy néhány válaszoló mennyire profán. Gondolok itt a "g..i", "s...lyukadból folyó" szavak emlegetésére. A szerelmeskedést ocsmány ilyen szintre lealacsonyítani"

LEALACSONYÍTANI?????????? A kérdező az ÚJSZÜLÖTT CSECSEMŐJE MELLETT AKAR DU..GNI!!!!!!!!!!! És akkor az lealacsonyító, hogy a seg.gl.yuka és a sperma említésre kerül?

Ha kicsit is értelmezni tudnád a válaszokat, talán felismernéd, hogy irónia rejlik ezekben a szavakban, cinizmus, és ezzel próbál az ember rámutatni a helyzet kifordult, ízléstelen mivoltára. Magyarán: a csecsemő melletti du.g..ást ne nevezzük már finoman összebújásnak, szeretkezésnek... vállaljátok fel, nevezzétek a nevén amit csináltok! A kisbabátok orra előtt szo..p.tok, nyaltok, nyeltek g.ec..it, kú.rat.játok seg..gbe magatokat, és így tovább.

Ha ezt nem bírja a gyomrod, akkor NE CSINÁLD!!! Nem kötelező az újszülötted mellett így, ilyen undorító módon viselkedni, de ha már ennyire pártolod, akkor vállald fel, ez van, ez a valóság!

Gusztustalan, felháborító, hogy még te sérelmezed azt, amit saját magad művelsz.

" Az a gyermek így "készült", a szülei szeretik egymást, és ettől akkor sem lesz aberrált, ha esetleg a tudatalattija felfogja, miközben alszik."

Igen? Ennyi erővel menj ki az utcára, szo..p.d le az első szembejövőt, mert szimpatikus, és mert előjáték ez, a gyerekcsinálásnak meg az is része, hát nincs ebben semmi baj, nem lesz ettől senki aberrált, felnőttek vagyunk.

Vagy mégsem, ha megijedünk ezektől a szavaktól?

2014. szept. 2. 21:16
 63/77 anonim ***** válasza:
71%

55. válaszoló az eleje neked szól, (a többi mindenkinek.)

Az én válaszomon akadtál ki annyira. Jól megmondtad, köszönöm, most helyre vagyok rakva. Nincs gyerekem igen, ergo véleményem se legyen, mert nem vagyok ANYA, így csupa nagybetűvel.

Lehet, hogy nem tudom megmondani, hogy hány decibeltől ébred fel egy 8 hetes gyerek, és hidd el, én lennék a legboldogabb, ha meg tudnám. De azt például tudom, milyen évekig küzdeni érte. Miközben azoktól, akikkel esetleg kegyes volt az ég, megkapod, hogy fogd be, mert neked nincs. Tudom, hogy ha az évekig tartó harc után végre megfogan a kisbaba, bármit megtennél érte, hogy megmaradjon. Ha ez azzal jár, hogy nem tudom kiépíteni a tetőteret, akkor nem építem ki.

Az a helyzet, hogy itt sajnos senkinek nem lehet megfelelni. Eltekintve ettől a konkrét esettől., de ha mondjuk 32 éves vagy és mondjuk egy egyszobás lakásod van. Ha terhes leszel, és el akarod vetetni, akkor gyilkos vagy, tartsd meg, majd csak lesz valahogy. Ha nem ideálisak a körülmények, minek tartottad meg. Ha nagyobb lakást vennél hitelre felelőtlen vagy a gyerekeddel szemben. Ha nem akarsz akkor nem tudsz neki megfelelelő körülményeket biztosítani. Ha szexelsz a férjeddel egy perverz állat vagy, ha nem szexelsz megérdemled hogy tönkremenjen a kapcsolat és megcsaljon.

Ha a férjed otthon dolgozik, miért nem keres eleget (amiből hitelmentesen egy nagyobb lakásra futja), ha külföldön, akkor hogy képzeli, hogy magadra hagy titeket, és ha csak heti egyszer jön haza, hogy fordulhat meg a fejében, hogy szexet akar.

És így tovább és tovább. Ezért írtam, hogy a másikat leprolizni a legkönnyebb.

Én továbbra sem látom égbekiáltó bűnnek, ha szexelnek, sőt a gipszkartonos leválasztást se értem teljsen, hiszen azon minden hang áthallatszik. (Pl. a szüleim házában van két szoba, amin simán áthallatszik, ha tv-znek, vagy ha beszélnek a másik szobában. De úgy, hogy mindent lehet hallani.) Na mindegy..

De pl. aki olyat ír, hogy lelkileg torz lesz a gyerek, és 40 évesen gyerekeket molesztál majd, meg hogy meglát téged g...itöl csöpögő s...lyukkal (ugye, ugye akinek a szexről ez jut eszébe), az szálljon már magába egy kicsit. És nem, azzal sem összehasonlítható, amikor ver az apád.

És gondolom nem 1000 wattos reflektorok mellett akcióznak. Továbbra is tartom, hogy talán nem lesz ferde lelkű sorozatgyilkos a gyerek, ha mégis felébredne. Bár lehet a kisbabák látnak a sötétben, és kanyarban ki a a kiságyból. Én ezt nyilván nem tudhatom, hisz nincs gyerekem.

Az egy érv, hogy nekem ez nem férne bele én inkább lemondanék a szexről (kiváncsi vagyok meddig bírnák ki ténylegesen az erkölcs bajnokai). De másokat perverznek és rossz szülőnek nevezni, mert neki belefér a szex, de nem megvalósítható bele egyetlen tipp sem, az szerintem egy kicsit erős.

Kiváncsi vagyok mennyire leszek lepontozva.

2014. szept. 2. 21:27
 64/77 anonim ***** válasza:
20%

Nem igaz, hogy ennyire ostoba lehet valaki. Az ilyeneket sterilizálni kellene időben, nehogy szaporodjanak.

A baba lehet, hogy észreveszi, hogy a szülei szeretkeznek, de ez nem okoz neki nagyobb lelki törést, mint ha azt látja, hogy a szülei esznek, hogy megpuszilják egymást, hogy megsimogatják a kutyát, hogy megvakarják a s.ggüket. Mint írtam, és mint minden gyerekhez értő ember tudja, a babának halvány fogalma sincs, hogy a szex egy undorító, piszkos, aberrált dolog.

Ezt később nevelik bele a gyerekbe, addig ugyanolyan természetes dolognak, az élet velejárójának tekinti, mint a felsorolt dolgokat.

Egy baba sokkal perverzebb, lélekölőbb dolognak tartja, ha megmossák a haját vagy lenyírják a körmeit. De azért ezt is túl szokták élni elég gyakran.

2014. szept. 2. 21:28
 65/77 anonim ***** válasza:
Köszönöm, tudom értelmezni az iróniát, te nem tudod értelmezni az életet. Sajnállak érte. KIABÁLNI NEM KELL, AGRESSZÍVNAK LENNI SEM KELL!!! (remélem Te is értelmezted, az Én iróniámat :)
2014. szept. 2. 21:41
 66/77 anonim ***** válasza:
27%
Ne haragudj, de azokkal a kiabáláson kívül már nem sok mindent lehet tenni, akik az újszülöttek melletti szexet normálisnak ítélik. Az ilyen ember egyszerűen nem normális.
2014. szept. 2. 21:52
 67/77 anonim ***** válasza:
52%

Akik gyerek mellett szexelnek, azok megteszik egy felnőtt mellett is? Az is alszik, mint a bunda, ha netán felébred, tök természetes lesz neki, nem? :) Kicsit szar kezdése a nevelésnek, ha nem fogja fel valaki, hogy a gyerek nem hülye, csak kicsi.

Amúgy meg honnan tudjátok, hogy nem ébred fel? Nem mindig sírnak ám olyankor. Vagy netán végig a gyereket nézitek szexelés közben, hogy csukva van-e a szeme? :DD Betegek vagytok ti mindenhogy.

2014. szept. 3. 07:39
 68/77 anonim ***** válasza:
71%
Itt soha, senki nem szexelt meg sötetben, csendben es takaro alatt??? :)
2014. szept. 3. 08:06
 69/77 anonim ***** válasza:
24%
Nálunk van a gyerekeknek szobája, nem kellett a sötétben takaró alatt bújkálni :)
2014. szept. 3. 12:32
 70/77 anonim ***** válasza:
28%

"Az a helyzet, hogy itt sajnos senkinek nem lehet megfelelni. Eltekintve ettől a konkrét esettől., de ha mondjuk 32 éves vagy és mondjuk egy egyszobás lakásod van. Ha terhes leszel, és el akarod vetetni, akkor gyilkos vagy, tartsd meg, majd csak lesz valahogy."

Ne sarkítsd le. Lehet egy szobában de akkor menjenek ki a konyhára folyósra bárhova. Nem az a baj,hogy nemi életet élnek hanem az hogy gyerek szeme láttára.

2014. szept. 3. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!