Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet egy gyerek előtt szeretkezni? Félreértés ne essék természetesen ha elaludt. Egy szobás a lakásunk. Nem szivesen kerülnék kellemetlen helyzetbe. Most még csak 8 hetes
Én lehet hülye vagyok de egyáltalán hogy a fenébe lehet erre képeskét felnőtt ember?
Ott szuszog a gyerek,miközben á undorító. Előbb vágnám le a férjem tökét,minthogy ilyenre rávegyen.
Én is PCO-s vagyok, bár nálam még nem időszerű a gyerek téma, de teljesen meg tudom érteni a helyzeted, egy PCO-s örül ha egyszer teherbe esik.
Szerintem egy 8 hetes gyerek nem fog fel semmit abból, hogy most mellette mit csinálnak a szülei. Egy 1 éves gyereknél már más a helyzet, kicsit ciki lenne ha a gyerek éjszaka szólna, hogy nem tud aludni... Egyik ismerősömék 2 szobás panel lakásban laknak és mégis egy szobában vannak az 5 hónapos kicsivel, sőt az anyuka már 2 hónapos terhes, úgyhogy ők is megoldották és nem hiszem, hogy a konyhakövön vagy a folyosón csinálták.
En meg szerintem az undorito, ahogy itt froccsogtok, meg osszatok az eszt. Remelem ugyan ilyen vehemensen ki alltok a gyerekek erdekeirt amikor pl. utik-verik oket az utcan vagy otthon a szulok. Apropo megjegyeznem, hogy ha nektek ez abnormalis, akkor gondolom a terheseg 9 honapja alatt hozza sem nyultatok a paratokhoz. Hisz az meg ennel is borzasztobb ,nemde?
Mivel meg egy pici babarol es termeszetesen kenyszer allapotrol beszelunk, szerintem ne erezd magad rosszul, Kerdezo. Majd idovel ugyis megoldjatok.
"Ha meg belesz építve a tetőtér szedhetjük szét az egészet magyarul teljes pénzkidobás az egész."
Hát jó, de akkor ennyi erővel ne vegyél se babakocsit, se kiságyat, se ruhákat, mert kinövi, és egy idő után felesleges lesz, teljes pénzkidobás az egész.:D
Nem ismerem az erre vonatkozó szakvéleményeket mert nincs gyerekem, de az biztos, hogy nem szeretnék úgy szerelmeskedni hogy bárki is a szobába van. Számomra valahogy megtörik a dolog intimitása. Még egy kutyát is kiküldök olyankor és becsukom az ajtót. Ha nem lehet megoldani máshogy mert csak egy szoba van, akkor inkább jó időben a szabad ég, rossz időben a konyha vagy fürdőszoba, vagy a picit kitolni babakocsival egy sarokkal vagy bármilyen más megoldás érdekelne, csak ne egy légtérben kelljen.
Amúgy rettenetesen sokan élnek egy szobába több gyerekkel. Van olyan ismerősöm ahol van egy 10 és egy 2 éves gyerek és csak egy szoba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!