Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig lehet egy gyerek előtt szeretkezni? Félreértés ne essék természetesen ha elaludt. Egy szobás a lakásunk. Nem szivesen kerülnék kellemetlen helyzetbe. Most még csak 8 hetes
Kedves Kerdezö, ne huzd fel magad. Ez egy nevtelen oldal, itt a legkönnyebb barkit leszolni, leprolizni. Az senkinek nem dolga, hogy mire vallaltatok babat. A ferjed dolgozik, tehat nem az adofizetök tartanak el. (Jo teged most pont igen, de csak ugy, mint barmelyik kisgyerekes anyukat) Nem tudom elkepzelni mi alapjan szolnak bele a lakasod felosztasaba, es berendezesebe. Nem ez volt a kerdes.
Szerintem ha a baba alszik, akkot csöndbem nyugodtan szexelhettek meg par honapig mindenkeppen. Erdekes, hogy a haborgok többsege ugy latszik csak üvöltve tud szexelni. Szerintem ha odafigyeltek, nem fogja erzekelni. En pl. rosszul vagyok a szuperanyaktol, akik szerint a gyereknek lelki törese lesz kb. mindentöl.
Es ki lehet osztani, de nem nem vagyok perverz, nincs gyerekem, (ha lenne is, lenne külön szobaja.) Van viszont egy bizonyos szintü EQm.
"Szerintem ha a baba alszik, akkot csöndbem nyugodtan szexelhettek meg par honapig mindenkeppen. Erdekes, hogy a haborgok többsege ugy latszik csak üvöltve tud szexelni. Szerintem ha odafigyeltek, nem fogja erzekelni. En pl. rosszul vagyok a szuperanyaktol, akik szerint a gyereknek lelki törese lesz kb. mindentöl. "
Nem vagyok szuperanya, távol álljon tőlem! De az, hogy a bármilyen idős csecsemőm/gyerekem mellett szexeljek, mert csöndben hátha nem érzékeli, hát ez nekem gusztustalan.
Neked egészen biztosan nincs gyereked, mert ha lenne tudnád, hogy pont a kisbabák és a kisgyerekek a legérzékenyebbek, minden neszre képesek felébredni.
Nem csak üvöltve tudok szexelni, de számomra a szex nem összeegyeztethető azzal, hogy mellettem alszik egy kisbaba. Egyszerűen aberrált az, akinek ez eszébejut.
Főleg az döbbent meg a kérdésben, hogy többen is javasoltuk a kérdezőnek egy szoba leválasztását, de az túl nagy munka lenne a kisgyerek érdekében. Az ilyen szülőktől rosszul vagyok, mert igenis nem megfelelő körülmények közé szülnek, és ennek tetejében még lusták is a kisujjukat is megmozdítani a gyermekük normális fejlődése, kényelme érdekében. Semmi más nem érdekli őket csak a saját kényelmük. Az ilyennek komolyan nem kellene gyerek. De nagyon nem...
"Gyerek mellétek szokik hiú ábránd, hogy 2-3 évesen ő külön szobába fog lenni."
Ez úgy hülyeség ahogy van. Javaslom Vida Ágnes babapszichológus cikkeit, vagy olvasd el, hallgasd meg bármely más szakértő cikkeit/véleményét az együtt alvásról.
Az én gyerkőcöm 2 éves koráig a mi szobánkban aludt, mert csak egy szoba volt. Nem ébredt fel éjszaka, ha csendben összebújtunk, nem lett lelki sérült, aberrált..stb. Miután egy tágas, szép családi házba költöztünk, lett saját szobája. 3 éves koráig éjszaka még néha átjött, de már annyira szeret a saját szobájában aludni, hogy fel sem veti, hogy nálunk akar elaludni.
"nem lett lelki sérült, aberrált..stb"
Ja, igen, és ezt te megmondod így előre egy 3-4 évesről? Vagy mennyi idős most? :D
Aztán lehet majd 40 évesen a kisgyerekekeket erőszakolja... :D
Nem ébredt fel persze soha 2 év alatt... szórakozz a jó fenével, hogy mire 2 év alatt 400x "összebújtatok" EGYSZER SEM látott a gyerek...
basszus mire a gyerek 3 éves lett és külön költöztettétek, addigra már elég rendesen járt, beszélt, és nézett titeket, szóval már marhára nem a gügyögős-nemtudoksemmiről-nemártneki újszülöttkorról beszélünk. Ez gyakorlatilag még gusztustalanabb, mint csecsemőknél...
Azt meg hogy okoz-e nála lelki problémát nem most fogod látni, hanem majd 10-15 év múlva, amikor bevillannak neki ezek a dolgok. Tudod engem sem 7 évesen zavart, hogy apám vert szinte naponta, akkor csak szomorú voltam, nem értettem. Lelki nyomorék az először általában 12-15 éves kor körül lesz az ember, amikor TUDATOSAN felfogja, hogy mi történt vele, körülötte. Addig nem.
Egy gyerek nem tudja azt még megemészteni, hogy neked gec.i folyik a szádból vagy a segglyukacskádból, mert ti most "összebújtatok" és muszáj volt. Majd csak akkor fogja szarul érezni magát, ha beugrik neki 15 évesen. Csak várd ki nyugodtan.
Szerintem sokkal undorítóbb, amit itt az ellenzők összeírnak, mint hogy ti együttlegyetek csendben egy 8 hetes baba mellett!
OFF: Érdekes, mennyire más emberek járnak itt és az oldal más kategóráiban... Volt egy kérdésem az üvöltve szexelő szomszédaim kapcsán, amit a két gyerekemmel hallgattunk folyamatosan és ott mindenki lehülyézett, meg leirigyezett, hogy nem akarom ezt hallgattatni a tinédzser gyerekemmel. Itt meg már egy csecsemő melletti hangtalan szeretkezés is halálos bűn....
Utolsó szomszéd saját lakásásban azt csinál amit akar, azon változtatni nem nagyon lehet. De én is azt csinálok a saját szobámba amit akarok, így gyerekemnek direkt kárt nem fogok tenni.
Baromira nem egy kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!