Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Ti mennyi idő járás után éreztétek, hogy biztosan össze fogtok házasodni?
Egy hét járás után biztos voltam benne, hogy ő lesz a férjem. Azért, mert előtte mindkettőnk kiélte magát, volt egyedül is, tartott fenn saját háztartást és mindketten biztosra tudtuk, hogy most megállj van, és ő az Igazi.
Nem érzelmileg éreztem, hogy ő az, hanem tudtam.:)
28N
1 hónap.
2 nappal az első hónapfordulónk előtt kérte meg a kezem, összességében 1,5 év után házasodtunk.
Ha akkor már dolgozunk volna, fél év után elvett volna feleségül, de még suliba jártunk, szóval várni kellett kicsit míg befejezzük. Utolsó év volt mindkettőnknek, utána találtunk munkát és összeköltözünk, még az évfordulónk előtt picivel, + az együttélés alatt pénzt gyűjtöttünk az esküvőre, meg szervezkedtünk.
1 év
5 év után házasodtunk végül
14. vagyok.. Jól lepontozva...kicsit fura lett volna diákként házasodni, bár van aki megteszi
Egyébként én csak akkor lettem biztos, amikor összeköltöztünk, ez 1 év után történt meg.
Utána inkább a vizsgákal, majd a lakással voltunk elfoglalva, 5. Évfordulőnkra jutttunk el addig, hgy házasodtunk, a szűk család volt ott 100fő...
( nálunk minden családi ebéd 15 főnél indul vasárnap)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!