Szülés előtt mennyi idővel éreztétek azt (ha egyáltalán), hogy a baba minden megtett lépéssel mintha lejjebb furakodna, és kellemetlen a járás?
Én már nem sokat lépegettem az utolsó hetekben, annyira nyomott mindent, össze is csuklott a lábam néhányszor, mert a combtőnél annyira nyomott. 3 hét szenvedés volt. Mindig azt hittem, hogy most már biztosan szülök, mert annyira nehéz, aztán még nehezebb lett, és még mindig nem szültem... :o)
De minden terhesség más, lehet, hogy Neked mindjárt beindul (ha már itt az ideje). Az elsőmmel semmi ilyet nem éreztem, mégis beindult fájásokkal...
Türelmes várakozást!
Én ilyet egyáltalán nem éreztem. Nekem vajúdás közben ment lejjebb a baba, akkor ékelődött be.
(így is pár óra alatt megszültem)
Úgy mentem be szülni, hogy totál fent volt a mellemben a hasam.
Jó pár napja vannak jósló fájásaim,és mikor megyek,vagy felállok,úgy érzem,hogy mintha lejjebb jönne a pici.
Amikor leülök az még rosszabb,mert az meg olyan érzés,mintha visszacsúszna...
Én se nagyon mászkálok,ha nem muszáj,Bár még csak 37 hetes vagyok,de örülök,hogy eddig is kibírtam,mert az elsőm 34 hétre jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!