Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem, miért csinálja ezt? Ez már betegséd?
Modhatjuk, hogy jol keresek 300ezer, o 150ezret kap. Alberlet es egyebb kiadasok utan marad 250ezer magunkra (ruha, etel, szorakozas).
A felesegem a munkahelyerol "lopja" a wc papirt, minden nap leteker majd` egy gurigat es a taskajaba teszi, ebed utan az etelbordoba nyomja a mosogatoszert es otthon egy talba onti es azzal mosogat, meg sorolhatnam....
Egyszeruen nem ertem miert csinalja, o csak annyit tud mondani: ـneked ez miert faj, nefoglalkozz vele-
de nagyon zavar. A mult honapban vettem 2 csomag 48db os wc papirt o megis haza hordja... beteg?
Nekem anyósom ilyen. Férjem nagyon szégyenli, bár ő már durvább. Apósom szerint ilyen apróságokkal kezdődött...ma már minden szoba, polc, kamra, garázs tele van dolgokkal. Nagy része csak szemét (pl törött dísztárcsa 1 db, nincs egyébként autójuk). Férjem egyszer kipakolt lomtalanításkor, de anyósom szinte mindent visszapakolt.
És persze a mai napig hordja haza a wc papírt, már nekünk is akart adni, de köszöntük nem kértünk.
Újabban a gyerekeinknek hoz mindenféle ruhákat ismerősöktől, amiket szerintem ők ki akartak dobni,mert szakadtak/rosszak. Megveszem én a turis ruhákat is, nem ez a gond, de ezeket még játszósnak se adnám rájuk.
Szóval igen...szerintem beteg. És nagyon eldurvulhat, ha ráhagyod ahogy apósom.
"Modhatjuk, hogy jol keresek 300ezer, o 150ezret kap"
Ez ugye 450ezr Ft/hó!!
Emellett lopkodni, az egyik legbetegebb dolog!
De mint látható, szinte minden hozzászóló szintén lopkod ahol csak tud.
Ez egy ilyen lopkodós ország.
Na ezért hívják ezt BALKÁNNAK!!
Én őt kérdezném meg, hogy miért csinálja, és ha visszakérdezne, hogy ez engem miért zavar, elmagyaráznám: azért, mert nincs rá szükségünk, viszont állati ciki, megalázó és kicsinyes dolog, illetve ahogy már más is megfogalmazta, a becsületem többet ér egy guriga vécépapírnál.
Őszintén kíváncsi lennék, hogy a feleségednek erről mi a véleménye...
Egyébként pedig arra, hogy ,,neked ez miért fáj?" a válasz:
Azért, mert a feleségem vagy, tehát hozzám tartozol, tehát amit te csinálsz, az engem is minősít. Én pedig nem vagyok hajlandó részt venni sem WC papír lopásban, sem ceruza lopásban stb...
21-es vagyok
Szerintem ezen már csak pszichológus tud segíteni. Nálunk addig fajult a helyzet, hogy a férjem közölte vele, hogy nem maradhatnak ott az unokái ha mi nem vagyunk velük, mert ez a környezet életveszélyes a kicsiknek. Láttam, hogy milyen rosszul esett neki, mert az én szüleimnél még ott is alszanak,de nem tett semmit, pedig ennek már 3 éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!