Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem, miért csinálja ezt? Ez már betegséd?
Modhatjuk, hogy jol keresek 300ezer, o 150ezret kap. Alberlet es egyebb kiadasok utan marad 250ezer magunkra (ruha, etel, szorakozas).
A felesegem a munkahelyerol "lopja" a wc papirt, minden nap leteker majd` egy gurigat es a taskajaba teszi, ebed utan az etelbordoba nyomja a mosogatoszert es otthon egy talba onti es azzal mosogat, meg sorolhatnam....
Egyszeruen nem ertem miert csinalja, o csak annyit tud mondani: ـneked ez miert faj, nefoglalkozz vele-
de nagyon zavar. A mult honapban vettem 2 csomag 48db os wc papirt o megis haza hordja... beteg?
Nekem erről az extrém spórolós emberkék jutnak az eszembe. A tlcnek van egy műsora extreme cheapskates címen fut és abban vannak hasonló dolgok. pl: volt egy pasas aki gyorséttermekből kérte el a pici műanyag dobozkás ketchupokat és otthon újratöltötte az évekkel ezelőtt megvett üveget.
Szerintem ez már a kényszeres viselkedés kategóriájába esik. Ezeknek az embereknek is az okozta a legnagyobb örömöt, ha a hónapot minél olcsóbban áttudták vészelni.
Tobb minden is fenn allhat az en meglatasom szerint:
1. sikerelmeny.. ( uu sikeresen elhoztam a wc papirt-tollat,papirt stb-t..)
2.sporolni akar ( basszus ez kb 1000 ft-nem tul sok..)
3.gyerekkkor..
barmi meglehet.. miert nem ulsz le vele beszelni hogy miert csinalja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!