Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy pénzt kapok mert feleségül veszek egy külföldi nőt?
Figyelt kérdés
2 milliót ígérnek. Van ilyen? 21 éves vagyok.2014. aug. 25. 15:32
11/16 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Egyik ismerősöm, aki ilyennel foglalkozott, most tölti 9 hónapos börtönbüntetését.
13/16 anonim válasza:
utolsó,tényleg?akkor volna egy ajánlatom
14/16 anonim válasza:
Én több ilyen ajánlatot is kaptam már... De még mindig jobb, aki fizet, mint az, aki átb a sz mást, hogy de szereti...
Amúgy a papírházasságot ne reklámozd ;)
15/16 anonim válasza:
Van. Kisemmizel vele valami szegény nyomorultat, de van. :) Előre kérd el, és kössetek házassági szerződést.
16/16 anonim válasza:
olcso vagy nagyon;-))))
Amikor Hong Kongot visszacsatoltak Kinahoz volt olyan aki 300 ezer dollart kaszalt egy nevhazassagert.de meg ma is kifizetnek 50 et legalabb ha valaki nagyon akar jonni. Igaz ez ahol en elek egy gazdag orszag es a legnehezebb ide kijutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!