Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Magyar lányok, ti feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok, ti feleségül mennétek olyan külföldi férfihoz, akinek a kultúrája szerint a nő csak egy használati tárgy?

Figyelt kérdés
Én magyar lányként elképzelni sem tudom az életemet külföldi férfi mellett, egyszerűen szerintem nem való, nem tudnék vele azonosulni. Viszont olvasgattam itt sok kérdést, és felmerült bennem az, hogy miért megy feleségül valaki arab/afrikai/török/indiai stb férfihez? Aztán meg sír, hogy tárgyként kezelik. Mi lehet erre a magyarázat?

2014. aug. 22. 10:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
75%

Az én férjem is külföldi és nem kezel használati tárgyként.

Sokkal jobban tisztel, mint a múltbéli magyar pasijaim.

Nem iszik, nem bulizik, nem ver, nem lopta el a gyerekemet.

De ő nem is ezt látta otthon. A szülei a közel keleten laknak, de náluk nem divat az asszonyverés. A férfiak ugyanúgy még munka után is kiveszik a házimunkából a részüket.Ritka az ilyen család, ki kell fogni. Nekem szerencsém volt.

A legtöbb sajnos nem ilyen. Az ilyen férfiaknak általában gyerekkoruk óta ki van nyalva a kis hátsójuk, ezért nekik természetes, hogy ők a főnökök.

2014. aug. 22. 14:38
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem. Alapvetően túlkombinálok mindent, inkább tartsanak korlátoltnak, mint hogy ne legyek elég óvatos. Biztos van kivétel, de nem kockáztatnék.
2014. aug. 22. 16:12
 33/38 anonim válasza:
29%
Isten mentsen meg egy külfölditől :)
2014. aug. 22. 18:14
 34/38 anonim ***** válasza:
96%
egy ember sem egyenlő a kultúrájával, sőt, több olyan keletivel találkoztam, aki azért jött el onnan, mert töke tele volt a kultúrájával.
2014. aug. 22. 20:09
 35/38 anonim ***** válasza:
59%

En egy kis faluban nottem fel, a szuleim 17 eves korom ota noszogattak, hogy keressek valakit magamnak. En tanulni akartam ok meg teljesen osszetortek, hogy 20 eves venlany leszek es nekik kell majd eltartaniuk, mert 20 eves korom utan nem talalok majd senkit magamnak.2012 Magyarorszag

Most Londonban elek es egy afrikai fiu a baratom akit szeretek.

2014. aug. 22. 22:15
 36/38 anonim ***** válasza:
3%

A kérdés rosszul van feltéve mert a nők maguk is használati tárgyként kezelik magukat, hiszen a testük minden hatalmuk forrása. Téged se az zavar hogy használati tárgynak néznek, hanem ha nem bánnak jól veled, mint egy értékes használati tárgy. Gondoljunk csak a Tamagochira, és nézzünk rá a kategória kérdéseire: a férjem nem csinálja ezt, a férjem elhanyagol, a férjen nem engem dug meg.

Ez a valódi szexizmzus, és nem a sok kamu férfiellenes uszítás.

[link]

Ennyit az arab világ nagy nőelnyomásáról.

Tény, hogy a nőknek pont ezért van magasan jobb életük mint a férfiaknak, mert a nő mindig az elhalmozott, a passzív fél, míg a férfi mindig a termelő, a munkás.

Statisztikailag sokkal valószínűbb hogy egy nő, aki a számára csupán a biológiai kódja, (vagyis a teste) számít jobb életet él mint egy férfi, mert egy férfinek mindig magának kell megszereznie mindent (tehát munkát végeznie), míg a nő számára adottak a testi adottságai.

Természetesen ez nyugaton is így van, csak ott a természetes férfi szerepet az állam, vagy a cégek veszik át, és így a nő nem tartozik felelősséggel semmi iránt. A nagy jóléti állam valójában csak a nőknek jó, hiszen olyan árucikkekhez juthatnak hozzá amit egyedül még ha megtermelnek akkor se tudnának megtartani tartósan.

A nők munkavállalása tulajdonképpen csak erről szól. Olyan dolgokhoz juthatnak hozzá amit maguktól nem szereztek volna meg. Hasznot viszont munkával soha nem adhatnak a társadalomnak, mert nem végeznek olyan munkát amit egy férfi ne végezhetne el.

Jól következik ebből hogy könnyedén váltogathatják a partnereiket, vagyis teljes önző, materialista életet élhetnek. Egy nőnek nincs vesztenivalója semmilyen kapcsolattal, vagy házassággal legfeljebb jól megszedi magát egy válással, és talál egy másik férfit aki majd megfelel a szexuális igényeinek.

A gyerektartás - abortusz párhuzam nagyon jó példa.

Ha gyerek van a képben, a férfi kötelezve van a nő anyagi támogatására, vagy házasság, vagy gyerektartás által. Ráadásul úgy, hogy a nő nincs kötelezve hogy ismertesse a gyerek valódi, biológiai apját.

Abortusz. A férfinek semmi beleszólása nincs. Milyen alapon, ha a szex elvileg közös felelősség? Mindenki saját maga rendelkezik a teste felett? Akkor még miért van kötelezve egy férfi gyermeke anyja anyagi támogatására? Nem csinálhat valaki, gyereket valakinek, de ölni gyereket azt szabad?

Egyértelmű hogy a fentiek szerint a szex a férfiak bűne. A férfiaknak egyes országokban már arra sincs joguk hogy megbizonyosodjanak róla hogy ők-e gyermekeik apja.

Ez a nyugat - kelet párhuzam is nagyon jó arra hogy rámutasson mennyire is úgy mennek a dolgok szerte a világon, hogy az mindig a nőknek kedvezzen. Keleten szűkösek az anyagi erőforrások, erős közösségek, család, vallás, vagy állam van, ami aztán a nők mellé láncolja a férfiakat. Az iszlámban például nagyon kemény korlátozások vannak a férfiakra.

Nyugaton a család, a támogató férfi szerepét az állam, vagy a magáncégek veszik át, így a nők biztos anyagi háttér mellett élhetik ki szexuális vágyaikat. Egy férfinek viszont nem lehetnek semmiféle materialista igényei a nőn kívül, mert ez a nők hatalmának gyengülésével járna.

Bármiféle élvezet, számítógépes játék, hobbi, drog, bármi amely nem az aktuális feleség/barátnőhöz tartozik, és amit ő maga szexuálisan nem tud nyújtani az rossz pont, ellenszenvet, megvetést vált ki.

Jól működik az efféle férfiellenes propaganda, hiszen a nők hatalma biztosítva van, mind az anyaság, mind a szexualitás által. Egyszóval sehol, és semmikor nem volt rosszabb dolga a világon a nőknek, mint a férfiaknak

2014. aug. 23. 02:47
 37/38 anonim ***** válasza:

Én meg magyarhoz nem mennék hozzá. Elég volt belőlük. Lponak, csalnak, hazudnak, egy szavukat se lehet elhinni. A külföldi megbecsül, nem tőkéletes persze, de nem hagy ott a szarba, nem akkor qurvázik be, amikor a leginkább melletted kell lennie, nem haznál ki!!!

Szóval őljenek a külföldi pasik!! :))

2015. nov. 10. 13:12
 38/38 anonim ***** válasza:
Ilyen külföldi pasihoz egyértelműen nem mennék hozzá.Ha viszont kölcsönös a szimpátia és egyenrangú félnek kezel,akkor felőlem okés lenne.
2015. nov. 27. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!