Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok, ti feleségül mennétek olyan külföldi férfihoz, akinek a kultúrája szerint a nő csak egy használati tárgy?
6os, neked milyen nemzetiségű a férjed?
Mert külföldinek számít az osztrák, angol, olasz, német is. Csak ők hasonló kultúrával rendelkeznek mint mi, ezért nem fordulhat elő ilyen mint pl hogy hozzámegy a lány az arab pasihoz és onnantól egy szobába bezárva töltheti életét
Jó hogy felhozta valaki a zsidót, magamtól nem mertem volna.
Ismerek egy nénit aki magyar zsidóhoz ment feleségül. Nem tartja a férj a vallást, de megvannak benne ezek a tipikus zsidó vonások, hogy fukar, a nőnek nincs köze a vagyonhoz, a nő nem hihet önállóan semmiben, plusz amikor a férj családjánál vannak, mindig kicsúfolják a nénit, pedig már nem fiatalok, évtizedek óta vannak együtt.
6os vagyok
A ferjem irani, 7 eve vagyunk hazasok van ket gyerekunk es evente egy-ket alkalommal megyunk Teheranba.
Nem rabolta el a lanyom es engem sem adott el szaz teveert :)
Az kemény! Amúgy az se mindegy hogy konzervatív vagy modern pasiról van-e szó. Bár ismerek egy "modern" török pasit, aki lassan 40 éves, de elhagyta a török feleségét és összejött egy 18 éves magyar lánnyal (igazából a lányt ismerem inkább), de attól még a pénze az exnek és a gyerekeiknek megy, a magyar kiscsajnak mindent megvásárol, nem kell kendőt hordania, oda megy ahova akar, ehet disznóhúst, ihat alkohol, szóval a pasi nem szól bele semmibe.
Kiderült nemrég, hogy mikor összejöttek, a török feleség már terhes volt a pasitól. A magyar csaj erről mit sem tudott, de egyszercsak hopp, eggyel többen lettek. A nagyobb gyerekekre most neki kell vigyáznia. Besokallt, szakított a pasival, de aztán mégis visszament hozzá, merthát csak jól esett neki az a sok pénz. Szóval ennyit a modern gondolkodású arabokról.
Ausztriában élnek.
engem nem érdekel, hogy milyen származású, csak az, hogy milyen, mint ember. Persze, sok olyan sztorit hall az emeber, ahol a rosszul alakul a történet. De valljuk be: nem kell ahhoz közelkeletinek/feketének lennie egy férfinak, hogy rosszul bánjon egy nővel. Rengeteg olyan történetet lehet hallani, ahol mindkét fél magyar, de a pasi iszákos, erőszakos, veri a családját...
Komolyan a származása miatt kell megítélni egy embert? ès hogy esne az itt ítélkező embereknek, ha őket meg azért ítélnék el mert magyarok?
az én férjem iraki kurd. Teljes mértékig tisztel, mint embert és egyenrangú társként kezel. A családja teljes mértékig elfogad. Nem esznek sertést, de az anyukáj csak az én kedvemért vesz, hogy a kedvemben járhasson.
Ha magyar férjem lenne, az biztosíték lenne arra, hogy jól bánik velem? Nem hinném...
Kerdezo a torok az nem arab ahogy az irani sem arab (irani=perzsa), az arab az pl.: sziriai, egyiptomi, libiai, tuneziai.....
a vallasuk lehet ugyanaz (mohamdan) de az sem biztos mert az araboknal is tobb vallas van.
Mielott elitelsz embereket legalabb nezz utana hogy valos erveket tidj felhozzni ellenuk
Kerdezo, te ismersz szemelyesen arabokat, vagy csak akiket a hirekben olvasol? Nagyon rasszista vagy.
Ezzel az erovel az osszes magyar ferfi alkoholista, drogos, csalja es veri a feleseget. Ami a hirekben van, az nem altalanos, azon kivul van meg par milliard normalis arab is.
A ferjem arab, 11 eve vagyunk egyutt, van ket gyerekunk. Eltunk mar M.o-on es arab orszagban is. Imad o is es a csaladja is. Nem vagyok muszlima, nem hordok kendot, iszok alkoholt, eszek disznohust, ha akarok. Azt hordok, amit akarok stb stb stb. Csak az ilyen hazassagokrol nem irnak cikket az ujsagok es nem kerul be a hirekbe :) Sok vegyes part ismerek, mindegyikuk szepen el, vannak a kornyekemen is (Kairo) pl szlovak, amerikai, magyar lanyok is, akiknek arab ferje van, koszonik szepen jol vannak ok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!