Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok, ti feleségül mennétek olyan külföldi férfihoz, akinek a kultúrája szerint a nő csak egy használati tárgy?
Jaaaj hagyjuk már ezt a "rasszista vagy!" kijelentést, olyan közhelyes! Már az is rasszizmusnak minősül ha kiejtem a számon azt a szót hogy cigány.
Azért lennék rasszista mert nem akarok külföldi férfival lenni, meg mert kijelentettem hogy más a kultúrájuk, és ami náluk elfogadott az nálunk nem biztos. Igen, ismerek külföldieket, sőt van egy holland férj a családunkban, imádjuk őt, bár sokszor nem értjük a beszédét, de nagyon kedves, jó fej srác, a feleségével is nagyon törődő. Csakhogy a holland nem olyan kultúra mint a közelkeletiek.
A haverom torok es magyar felesege van csalja fuvel faval, de a felesege halalra dicseri (mondjuk vele tok kedves meg mindent megad neki)
A sraccal regebben jartam barokba en csajoztam de ha nem jott ossze akkor o kurv azott is. Otthon meg beadta hogy Becsbe megyunk munka ugybe. A felesegevel es gyerekekkel tok rendes szepen beszel a fb on csak a csaladjaval van kint fotoja meg minden.
Szoval tok rendes csak szeret csajozni.
"az arab férfi néha kölcsönadja a barátainak a feleségét, ő még nem rossz ember, hisz náluk ez teljesen elfogadott dolog."
kérdező, te nem vagy normális...ha kicsit is ismernéd a kultúrájukat, nem írnál ekkora baromságot.
Meg mi az, hogy nem a férfi természetét kell nézni, hanem a kultúráját? az volt a kérdés, hogy hozzámennénk-e. és igen, én hozzámennék, meg is tettem, mert én az embert nézem. iszonyatosan rasszista és szűklátókörű vagy és nem látsz túl azon, hogy ki honnan jött. őszintén sajnállak miatta.
Semmi bajom a bőrszínnel, csak a kulturával, és a vallással. Soha nem mennék hozzá egy olyan kulturában felnőtt emberhez, akinek a gondolatait, tetteit vallási előírások írányítják.
Amúgy fehérbőrű bigott katolikushoz sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!