Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Magyar lányok, ti feleségül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok, ti feleségül mennétek olyan külföldi férfihoz, akinek a kultúrája szerint a nő csak egy használati tárgy?

Figyelt kérdés
Én magyar lányként elképzelni sem tudom az életemet külföldi férfi mellett, egyszerűen szerintem nem való, nem tudnék vele azonosulni. Viszont olvasgattam itt sok kérdést, és felmerült bennem az, hogy miért megy feleségül valaki arab/afrikai/török/indiai stb férfihez? Aztán meg sír, hogy tárgyként kezelik. Mi lehet erre a magyarázat?

2014. aug. 22. 10:08
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
18-as hol mondtam én azt hogy a török meg az arab ugyanaz? És hol mondtam én azt hogy elitélem őket? Pont az előbb írtam hogy attól hogy a mi erkölcseink szerint nem jó amit csinálnak, attól náluk ez tök alap dolog, ettől még nem lesznek rossz emberek.
2014. aug. 22. 11:41
 22/38 A kérdező kommentje:

Jaaaj hagyjuk már ezt a "rasszista vagy!" kijelentést, olyan közhelyes! Már az is rasszizmusnak minősül ha kiejtem a számon azt a szót hogy cigány.

Azért lennék rasszista mert nem akarok külföldi férfival lenni, meg mert kijelentettem hogy más a kultúrájuk, és ami náluk elfogadott az nálunk nem biztos. Igen, ismerek külföldieket, sőt van egy holland férj a családunkban, imádjuk őt, bár sokszor nem értjük a beszédét, de nagyon kedves, jó fej srác, a feleségével is nagyon törődő. Csakhogy a holland nem olyan kultúra mint a közelkeletiek.

2014. aug. 22. 11:45
 23/38 anonim ***** válasza:
52%
Kerdezo nem is kell neked ilyen ferfival lenni kenyszerit valaki. De vannak emberek akiknek mint itt is latthatod mukodik es evek ota egyutt vannak.
2014. aug. 22. 11:53
 24/38 anonim ***** válasza:
87%

A haverom torok es magyar felesege van csalja fuvel faval, de a felesege halalra dicseri (mondjuk vele tok kedves meg mindent megad neki)

A sraccal regebben jartam barokba en csajoztam de ha nem jott ossze akkor o kurv azott is. Otthon meg beadta hogy Becsbe megyunk munka ugybe. A felesegevel es gyerekekkel tok rendes szepen beszel a fb on csak a csaladjaval van kint fotoja meg minden.

Szoval tok rendes csak szeret csajozni.

2014. aug. 22. 11:56
 25/38 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem okostojás ;)
2014. aug. 22. 11:57
 26/38 anonim ***** válasza:
84%

"az arab férfi néha kölcsönadja a barátainak a feleségét, ő még nem rossz ember, hisz náluk ez teljesen elfogadott dolog."

kérdező, te nem vagy normális...ha kicsit is ismernéd a kultúrájukat, nem írnál ekkora baromságot.

Meg mi az, hogy nem a férfi természetét kell nézni, hanem a kultúráját? az volt a kérdés, hogy hozzámennénk-e. és igen, én hozzámennék, meg is tettem, mert én az embert nézem. iszonyatosan rasszista és szűklátókörű vagy és nem látsz túl azon, hogy ki honnan jött. őszintén sajnállak miatta.

2014. aug. 22. 12:09
 27/38 anonim ***** válasza:
98%

Semmi bajom a bőrszínnel, csak a kulturával, és a vallással. Soha nem mennék hozzá egy olyan kulturában felnőtt emberhez, akinek a gondolatait, tetteit vallási előírások írányítják.

Amúgy fehérbőrű bigott katolikushoz sem.

2014. aug. 22. 12:27
 28/38 anonim ***** válasza:
Én egy Portugál férfihez fogok hozzámenni hamarosan. 22 év csak magyar "férfiakkal" akik mind férgek voltak /kihasznált, eldobott amint volt rá lehetősége stb./. Ő volt az első férfi aki tisztelt, értem él, és küzd a közös életünkért(ahogy én is).Számomra a magyar férfiak eddig csak csalódás volt, de már nem is érdekel egy kicsit sem.
2014. aug. 22. 12:39
 29/38 anonim ***** válasza:
52%
nálunk is sok lány csak használati tárgy a családban míg felnő. Nekik mindegy hova kerülnek.
2014. aug. 22. 14:10
 30/38 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nálunk? Magyar vagy?
2014. aug. 22. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!