Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy megcsalja? Sziasztok, van egy baráti házaspár, ahol a férj külföldön dolgozik, kiderült, hogy a feleség 5 hónapja csalja. Elmondta, én meg őrlődök.
Nos a férj helyében ha rájönnék ti tudtátok, főleg a legjobb barátom és felesége... Hát nem is tudom mit csinálnék. De ilyen barátok mellett nincs szükség ellenségre az biztos.
Azt a ************* meg egyszerűen kidobnám az utcára. Baromira nem érdekelne, hogy ott lakik mikor 14 órákat dolgoznék ő meg otthon dugatja magát másokkal.
Aki meg ennyit nem tenne meg a legjobb barátjáért, hogy nem hagyná hülyére venni és kihasználni, az nyugodtan eláshatja magát. Hulladék egy társadalom ez.
Én nem szólnék. De megkérném a barátnőt, hogy ezzel a felelősséggel (hogy tudsz róla), ne terheljen, mert rohadtul nem vagyok rá kíváncsi. És azt is elmondanám, hogy úgy tekintem a dolgot, hogy nem tudtam róla, ha borul a bili, akkor is azt fogom mondani, hogy nem tudtam róla, és a jövőben sem akarok tudni semmi ilyesmiről.
Egyszer kerültem ilyen helyzetbe, a barátnőm csalta a férjét, nekem elmondta, lebuktak. Na ki lett a hibás? Ki lett a szar alak? Ó hát én. A szemét aki tudott róla de nem szólt. A férj kitiltott tőlük, pedig egy házban laktunk előtte minden nap ott voltam, a gyerekeink naponta játszottak együtt. Ők idővel kibékültek, a barátnőm tőlem el lett tiltva olyan szinten, hogy ha találkoztunk, márpedig naponta találkoztunk, már nem is köszöntünk. Nagyon jól esett, köszönöm szépen.
Nincs közöd a magánéletükhöz, megértem, ha csalódott vagy, és hogy a másik fél felé empátiát érzel, de akkor sincs ezzel dolgod. Van az úgy, hogy jobb, ha az ember hallgat, és mi történne, ha te robbantanál? Rajtad vernék el a port.
Ha később kiderül, hogy tudtál róla, akkor is mondhatod, hogy nem akartál beleavatkozni, mert semmi közöd hozzá, hogy elmondták neked, nem te kérted, egyszerűen rád akasztották ezt a tudást, és szerintem egyáltalán nem baj, ha semmit nem kezdesz vele. Ha szólsz, te csak rosszul jöhetsz ki belőle, úgyhogy inkább tedd el az infot egy mély bugyorba és feledkezz el róla.
Mond meg a férjnek!
Előbb-utóbb úgy is kiderül,én nem tudnám becsukva tartani a szememet,ha egy barátomat ilyen helyzetben csalná a felesége,amíg ő értük dolgozik.
Ez egy nagyon tipikus feleség félrelépési helyzet,5 külföldön dolgozó férjből 3-at csal a felesége.
több ilyen helyzetbe került embert ismerek,akik örlődtek és nem mondták meg a haverjuknak,hogy a párja csalja őket, és szinte mind megbánta azt,hogy nem szólt még az elején.
Mondd meg mindenképp, joga van tudni.
Igaz, hogy nem a te dolgod, nem rád tartozik, DE:
nem kellett volna tudatnia Veled.
Innentől a Te dolgod is.
Nem tusz a szemébe nézni, Te érzed magad szarul, holott nem tehetsz semmiről...
Ezért a Te dolgod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!