Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azok a ferfiak akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a ferfiak akik nem akarnak semmilyen komoly kapcsolatot miert hitegetik a masikat?

Figyelt kérdés
Ilyen esetekre gondolok hogy a nonek evekig azt hazudja hogy lesz osszekoltozes, hazassag, gyerek. Felnott emberekre gondolok akiknek nem akadaly az egyutteles, hazassag. Aztan egyszer csak lelepnek tegyuk fel ha a no akirol szo van mar nem tini de var 2-3 evet a pasira aki lelep uj kapcsolata lesz es a masik lanyt eljegyzi, felesegul veszi hamar.Az ilyen ferfiaknak nem fordul meg a fejukben hogyha tudja pl hogy a no hazassagot, vagy gyereket szeretne hogy nem huzom az idejet mert sohasem fogom elvenni . Vagy mit gondolnak az ilyen ferfiak es felnott emberekrol beszelek nem tinikrol.
2014. aug. 19. 11:28
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó már írtam az elején nem vágyok ilyenekre mert már van családom. Csak nem értem hogy kapcsolatban élő emberek hogy lehetnek ilyen tisztességtelenek egymással.
2014. aug. 19. 12:47
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

Tudod, hogy miért van ez?

Mert a legtöbb nő hazudik.

Beállítják magukat "modern emancipuncinak", akiknek eszébe sincsen házasodni.

Azután meg háborognak, ha a pasas tényleg nem veszi el őket.

2014. aug. 19. 12:55
 23/29 anonim ***** válasza:

Valósszínűleg az én exem is hasonló kérdést tehetne fel rólam, én 6 évig "raboltam" az idejét, ő is az enyémet, csak épp ő közben többször kidobott, összejött mással, mert befolyásolták a barátnői, és rájött, hogy neki sokkal nagyobb igényei vannak, hogy beérje "csak" velem.

Aztán már ő keresett, de én addigra már annyira belefáradtam a játszmáiba, meg mindenbe, hogy már egy jóideje inkább egyedül vagyok.

2014. aug. 19. 13:25
 24/29 anonim ***** válasza:

Gondolom azért, mert azt hiszik, hogy hitegetés nélkül nincs szex.

Vagy gyávák őszintének lenni.

2014. aug. 19. 14:22
 25/29 A kérdező kommentje:
24. Az is megeri a penzet aki a szexert hazudozik amikor sok lany benne van a szorakozohelyeken is hazudozas nelkul. Majd az ilyenek lesznek a legjobban felhaborodva ha a testverukkel vagy a gyerekukkel ez tortenik hogy kapcsolatot szinlelnek neki.
2014. aug. 19. 14:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Mert ha őszinték lennének, ritkábban jutnának szexhez:)
2014. aug. 19. 16:19
 27/29 anonim ***** válasza:

"Az a nő, aki elhagyja a barátját azért, mert az nem akar házasodni/gyereket vállalni, nem is igazán szerelmes."

Az a férfi, aki elhagyja a nőjét, mert az nem tud gyereket szülni, vagy mert házasságban szeretné leélni az életét, nem egy szimpla barát barátnő státuszban, nem is szerelmes...

2014. aug. 19. 16:23
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van ez, mert addig, amíg meg nem találja az igazit, jól jön valaki, akihez haza tud menni, meg addig sincs egyedül. Legalábbis nekem ez ugrik be. Hányszor, de hányszor kaptam már ilyen ajánlatokat. Az egyik velem akarta csalni a barátnőjét, a másik féltékennyé akarta tenni...szerintem ez nagyon gáz. Az ilyen alakok emberileg nullák és csodálom, hogy képesek ezek után tükörbe nézni. Azért nem tartom őket semmire, mert egy kicsit sem érdekli őket, hogy egy másik embert hitegetnek, meg húzzák az idejét...
2014. aug. 19. 20:53
 29/29 anonim ***** válasza:

Utolsó!

"egy másik embert hitegetnek, meg húzzák az idejét..."

Látod, ilyenek a nők!

Csak húzzák a pasik idejét, és nem hagyják, hogy találjanak egy normálisat!

2014. aug. 20. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!