Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a ferfiak akik nem akarnak semmilyen komoly kapcsolatot miert hitegetik a masikat?
Tudod, hogy miért van ez?
Mert a legtöbb nő hazudik.
Beállítják magukat "modern emancipuncinak", akiknek eszébe sincsen házasodni.
Azután meg háborognak, ha a pasas tényleg nem veszi el őket.
Valósszínűleg az én exem is hasonló kérdést tehetne fel rólam, én 6 évig "raboltam" az idejét, ő is az enyémet, csak épp ő közben többször kidobott, összejött mással, mert befolyásolták a barátnői, és rájött, hogy neki sokkal nagyobb igényei vannak, hogy beérje "csak" velem.
Aztán már ő keresett, de én addigra már annyira belefáradtam a játszmáiba, meg mindenbe, hogy már egy jóideje inkább egyedül vagyok.
Gondolom azért, mert azt hiszik, hogy hitegetés nélkül nincs szex.
Vagy gyávák őszintének lenni.
"Az a nő, aki elhagyja a barátját azért, mert az nem akar házasodni/gyereket vállalni, nem is igazán szerelmes."
Az a férfi, aki elhagyja a nőjét, mert az nem tud gyereket szülni, vagy mert házasságban szeretné leélni az életét, nem egy szimpla barát barátnő státuszban, nem is szerelmes...
Utolsó!
"egy másik embert hitegetnek, meg húzzák az idejét..."
Látod, ilyenek a nők!
Csak húzzák a pasik idejét, és nem hagyják, hogy találjanak egy normálisat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!