Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapott mar a ferjetol fertozest hogy lepett tul rajta?
Figyelt kérdés
Elhagytatok a ferjeteket? Hogy biztatok meg masban? Most nem ilyen kis gombas fertozesre gondolok hanem sulyosabb nemi betegsegekre.2014. aug. 14. 13:59
1/7 anonim válasza:
meg kell szabadulni mindkettőtől. Aki egyszer megcsal az máskor is megteszi. Dobd ki az embert, és válogasd meg hogy kivel állsz szóba.
2/7 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, vele hasonló történt. Ők együtt vannak, de szerintem csak egymás mellett élnek. 2 kicsi, óvodás gyerek van, a csaj keveset keres, anyagilag nem tudna önállóan gondoskodni magáról és a lányokról :(
Én hasonló helyzetben mondjuk tuti lelépnék. Mondjuk én anyagilag meg tudnám oldani, hogy egyedül neveljem a gyereket és megpróbáljak normálisabb pasit keresni...
3/7 anonim válasza:
Nem minden nemi betegség terjed CSAK nemi úton.
4/7 A kérdező kommentje:
3. Azert irtam hogy sulyosabbra kell gondolni mint amit esetleg az uszodaban ellehet kapni.
2014. aug. 14. 16:48
6/7 anonim válasza:
Ismerősöm járt így,ők elvannak,de csak egymás mellett,nem is szexelnek.
Melyik betegség?
7/7 anonim válasza:
5 napja várom a választ a kérdésemre, hogy melyik betegségről van vajon szó, és már más is feltette ugyanezt. Mivel egyáltalán nem biztos, hogy csóri férjtől kapta el a "súlyosabb nemi betegségét". A kérdező kilépett a buliból talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!