Milyen kovetkezmenyekkel jarhat, ha kapok nemi uton egy fertozest, nm szex hanem pl egy furdohelysegen es eppen menzeszem volt, de nm vereztem? 14, lany
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 16:02
1/7 anonim válasza:
Hogy érted? Hogy honnan tudhatod meg, kaptál-e valamit a zuhanyzóban vagy más nyilvános helyen? Vagy pontosan mit szeretnél megtudni?
2/7 anonim válasza:
"nemi úton egy fertőzést" Hát ez pont a szexet jelenti. Nem kapsz el semmit ha nem dörgölöd puncihoz a zuhanyrózsát és elállsz a közös törölköző használattól. Én rengeteget voltam közös fürdőhelységekben, fürdőkben... és még az engem rettegésben tartó genitális szemölcsöt sem kaptam el.(helyette a talpamon lett XD)
3/7 anonim válasza:
2: Nos, a zuhanyzásnak része az is, hogy megmosod a nemi szervedet kézzel, vagy legalábbis érinted a környékét például törölközéskor, és előtte pedig tömegek által érintett dolgokat fogsz meg egy vizes közegben, ami a gomba tenyészhelye, stb., el lehet kapni bizony - amíg megvan (szűkebb) a szűzhártya, addig jobban védve van az ember ettől.
4/7 anonim válasza:
Ha nincsen panaszod, akkor nem kaptál el semmit.
A hüvelyváladék megváltozásából tudod megállapítani, és ha van szokatlan érzeted, viszketés, stb.
5/7 anonim válasza:
Ha nagyon félsz, akkor csinálj cickafarkfűből ülőfürdőt a Maria Treben gyógyfüveskönyve szerint egyszer vagy kétszer, az segít visszaállítani az intim egészséget, ha esetleg valami kórokozó megtámadott.
6/7 anonim válasza:
a bajod, amit kapsz, az azonos avval, amit tapasztalsz. Tehát ha zöld lesz a hüvelyváladékod és viszket, akkor a bajod, ami lett belőle az az, hogy zöld a hüvelyváladékod és viszket. Azt ki kell kezelni, mert ha sokáig megmarad, továbbterjedhet a fertőzés, mondjuk ha 2 évig hordozol egy nemi betegséget, az okozhat pl. meddőséget, kismedencei gyulladást, belső szerveid gyulladását, fájdalmakat.
Terhességnél a baba egészségét kockáztatja (pl. végtagnélküliség, vakság, stb.)
7/7 anonim válasza:
Majd meglátod.
De mért is mentél mensikor fürdőbe?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!