Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hol találkoztatok a BRIT...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkoztatok a BRIT férjetekkel?

Figyelt kérdés
Brit férjet akarok. 22L
2014. aug. 13. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%

Ti kint éltek, hogy ennyire tapasztaltak vagytok?

Mert bizony én is kint élek, és szerintem a brit férfiak és nők akár fiatalok, akár öregek bizony nagyon szívesen ismerkednek külföldiekkel,- még magyarral is. Annyi kell hozzá, hogy meg tudj szólalni a nyelvükön. A britek házasodnak magyarral, afrikaival, arabbal, lengyellel...stb. Miről beszéltek ti?! 22 éves vagy, mire vársz? Vegyél egy repjegyet, ismeretséged van, béreljenek neked egy szobát, menj dolgozni és keresd meg a párodat.

2014. aug. 13. 21:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Budapesten ismertem meg egy cégnél dolgoztunk

mikor lejárt a szerződése együtt mentünk már ki

elintézte nekem h a anyavállalatnál kapjak én is melót mint ő

de nem a férjem csak az élettársam - nem akarok házasságot

2014. aug. 13. 21:19
 13/24 anonim ***** válasza:
34%
Nekem sok ismerősöm van Londonban, mindegyik azt mondja, hogy brit nem áll velük szóba. De nyilván nem mindenkire érvényes. Mondjuk szerintem alapból hülyeség azt mondani, hogy brit férjet akarok, akarj inkább olyat akivel szeretitek egymást és jól megvagytok.
2014. aug. 13. 21:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Úgy érted a kérdést, hogy brit angol akcentust használsz a hétköznapi életben?
2014. aug. 13. 21:36
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

Nottinghamben lakok, Badoon ismerkedtem meg vele, aztan egy koncerten talalkoztunk.

Egyutt elunk mar, de meg nem a ferjem :D

18l

2014. aug. 13. 23:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

De ez hogy működik? Titeket nem érdekel?

A britek minden idegennel halálosan jól elvannak, a magyarokkal nem? Megkérdezik, milyen nemzetiségű vagy, és ha azt mondod, magyar, akkor azt mondják, akkor bocsánat, és elmennek?

2014. aug. 14. 02:33
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában együtt dolgoztunk,egymásba szerettünk,összejöttünk.Most volt tavasszal a 8. házassági évfordulónk,van egy kisfiunk és két kislányunk.
2014. aug. 14. 06:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
2.-es ilyeneket ne írjál, mert nem igaz. Nekem a családban 2 unokatesómnak is angol párja van.
2014. aug. 14. 08:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
menj ki Angliába, iratkozz be egy iskolába és ott bőven találkozhatsz brit fiatalokkal.
2014. aug. 14. 08:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy nem mindegyik BRIT férfi olyan, mint a Jason Statham? :D
2014. aug. 14. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!