Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti miből veszitek észre, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miből veszitek észre, hogy a párotok tényleg szeret benneteket?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés!

Az én párom is mondja, hogy szeret, ha tudunk akkor elmegyünk valahová stb.

De nem vagyok benne biztos, hogy nem csak a gyerekek miatt van velem.

Amúgy 3 gyerekünk van és 19 éve vagyunk együtt.

2014. aug. 4. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Hagy először enni. :) (Huncutka c. film)
2014. aug. 4. 23:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

A pillantásából - telis-tele szerelemmel, lágysággal, sinte ragyog a szeme.

A gesztusaiból - apró érintések, mikor elmegy mellettem, megsimogat, homlokon puszil, átölel...

Ha bajom van, segít, meghallgat, de volt rá példa, hogy elsírta magát, annyira aggódott, hogy elveszít.

2014. aug. 4. 23:12
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

1. Vett nekem egy sziv formaju aranygyurut.

2. Idonkent viragot hoz.

3. Levette a furdoszoba ajtot, mert mondtam neki korabban, hogy utban van.

4. Minden este ugy alszunk el, hogy fogja a terdem.

5. Majdnem mindennap van szex, szerelmes suttogasokkal.

6. Soha egy szoval nem kritizalta a sulyomat, pedig 100 kg felett vagyok.

7. Ket het mulva megyunk hazassagkotesre idopontot kerni.

8. Alvas kozben neha felebredek, amikor kimegy mosdoba, es amikor visszafekszik, megigazitja a takarot rajtam.

Sok kis aprosag a mindennapokban, amibol tudom, hogy szeret. Bar egyebkent mi olyan tipus vagyunk, hogy mindennap mondjuk egymasnak, hogy szeretlek.

2014. aug. 5. 08:39
 14/18 anonim ***** válasza:

1. Belenézek a szemébe, ahogyan rám néz abban minden benne van.

2. Az apró dolgokból számomra minden kiderül, mindig az a mérce nálam.

2014. aug. 5. 14:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Érzem hogy szeret abból, hogy kedves velem, önzetlen, aggódik, gondol rám. Puszilgat, ölelget, megosztja velem gondját-örömét. Sírt amikor egy hónapra el kellett utaznom és amikor visszajöttem megigérte hogy soha többé nem válunk külön ilyen hosszú időre. Cipekedik helyettem. Megkérdi van-e nálam elég pénz. Fogja a kezem. Összebújva alszunk, megpuszil mikor elmegy itthonról és megölel mikor hazaér. Meghagyja a pizza szélét mert azt szeretem. Betakar és hoz vizet. És mindez fordítva is igaz. Nem vagyunk szerelmesek. Már abból régebben kiábrándultunk. De csak vele tudom elképzelni az életem.
2014. aug. 18. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Ezt érezni kell, a zsigereidben. Mikor felkel, mikor lefekszik, mikor beszéltek, mikor hozzád ér. Ha kételkedsz, akkor ott már valami nem 100-as.
2014. aug. 18. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
de jó nektek, hogy szeret benneteket valaki.
2014. aug. 18. 22:27
 18/18 anonim ***** válasza:
azt nem eszrevenni,hanem erezni kell. Törödes,önfeläldozäs,bizalom,bär igy ezek csak szavaknak tünnek. Ha valaki szereti a mäsikat,azt a mäsik erzi es nem ketelkedik
2014. aug. 19. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!