Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minek akar tetováltatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek akar tetováltatni?

Figyelt kérdés
A feleségem kitalálta, hogy neki kell valami ocsmányság a bőrére. Hogyan beszéljem le? Gondolkoztam azon, hogy azt mondom, hogy ha nem felejti el ezt a baromságot én elválok! Szerintetek ez hatásos lenn? Azt a pénzt amit erre pazarolna amúgyis sokkal jobb dolgokra tudnánk költeni
2014. aug. 4. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

Én ugyan nö vagyok, és sem én, sem a párom nem néz ki tökéletesen, vannak kisebb hibák rajtunk. De ezekkel együtt fogadtuk el a másikat, így szeretjük egymást, ezért nem zavaró. Az sem zavar, ami az idö múlásával változott rajtunk, és már nem egészen olyan, mint 16 évesen volt - de ez természetes folyamat, így normális.

Viszont ha tetováltatni akarná magát, akkor AZ igenis zavarna, mert számomra undorító dolog, ezt ö is tudja, ha ennek ellenére megtenné, valószínüleg nem tudnék jó érzéssel összebújni vele, mert gusztustalannak tartom.

Az meg, hogy "az öccse emlékére" akarja a kérdezö felesége: ha nekem valaki fontos, akkor nem magamra tetováltatok olyasmit, ami rá vonatkozik, mert ennek semmi értelme sincs. Emlékként fényképet, videót, esetleg valami idézetet, vagy hasonlót tudok elképzelni, de nem a börömön!

2014. aug. 4. 20:13
 12/18 anonim ***** válasza:

11es neked nem tetszene, de gondolom ezt képesek vagytok felnőttek módjára megbeszélni egymással.

A kérdező meg rögtön fenyegetőzne, ez a gond itt.

2014. aug. 4. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, te micsoda sutyer vagy, már ne is haragudj. Honnan tudod, hogy nem gondolkozik a nejed tíz éve azon, hogy tetováltat az öccse emlékére?

Mivel egy életre szól, eljutni a tetováltatásig hosszú folyamat... főleg, ha ilyen dolog a téma, ami neki fontos.

És én elválnék, függetlenül attól, hogy tetováltatok-e végül, vagy sem. Engem ne merjen senki zsarolni.

2014. aug. 4. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Belőlem is ellenérzéseket váltanak ki ezen a divattetoválások, egyrészt undorítónak tartom őket, minek tolja valaki elém az utcán a gusztustalan végtagját, ami össze van firkálva, az ilyen emberek rendszerint valamit kompenzálnak vele, vagy felnagyítják az önérzetüket, amit már amúgy sem kéne, inkább faragni belőle.

Már az is sokat elmond az ilyen emberkékről, hogy nincsenek tisztában avval, hogy valaki hányingert kap ezektől.

Még annyi eszük sincs, hogy belegondoljanak, egyszer egy olyan emberrel hozza össze őket a sors, aki a főnökük lesz, vagy üzlettársuk, és ezen bukik el a dolog.

Én fel nem vennék ilyen embert magam mellé, az biztos.

Meg mi az a hülye duma, hogy azt csinál a testével, amit akar?

Úgy tudom, házas életet élnek emberek, és sokszor a másik fél többet látja a másik testét, mint a saját tulajdonosa.

Mondjuk az erre való hajlam azért valamennyire felfedezhető embereken, én eleve nem jönnék össze ilyen illetővel.

2014. aug. 5. 08:33
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

"Már az is sokat elmond az ilyen emberkékről, hogy nincsenek tisztában avval, hogy valaki hányingert kap ezektől."

Én meg a dohányosoktól kapok hányingert, meg az egymás manduláját nyalogatóktól, meg azoktól akik kék cipőt hordanak és a zöld szemüvegesektől. Tényleg szörnyű és fölháborító milyen emberek vannak. Hogy nem képesek észrevenni, hogy más ezektől hányingert kap. Van pofájuk úgy élni ahogy jólesik nekik és nem érdekli őket mások véleménye. Teljesen megértelek, ez tényleg iszonyat...

2014. aug. 5. 11:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne tiltsd meg neki, mert az fájó seb lenne számára, és neki üzenem egyelőre hanyagolja a tetkót hacsak nem akarja elveszíteni a férjét. Szerintem az a legjobb megoldás, ha lehiggadtok mindketten, beszéljetek a témáról jó sokat, érvek-ellenérvek, aludjatok rá jó párat, próbáljatok meg egymás felé közeledni addig, amíg össze nem érnek az érdekek úgy, hogy mindkettőtöknek jó legyen (pl kisebb tetkó, tetkó egy nagyon eldugott helyen, valamilyen másfajta megemlékezés a testvérről... stb.). Kell hogy legyen egy olyan megoldás, ami egyik félnek sem kényszer.
2014. aug. 5. 16:15
 17/18 anonim ***** válasza:
8%

vagy gravíroztatsz neki egy arany/ezüst medált a számokkal,és egy általad elkészített vacsora keretében átadod.

az ilyesmitől megpuhulnak általában.

2014. aug. 5. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Juuujj valaki hangoztatni merte, hogy nem minden nő agyatlan, pénzéhes liba és rögtön törölték is a kommentjét!

Szuperszigor van!

Ha tetoválást akar azt nem fogod kiváltani egy kis medállal. Ez komoly döntés amit valószínűleg régóta rág magában.

Támogatnod kellene és nem támadnod. Rémlik a "jóban rosszban" rész?

2014. aug. 5. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!