Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a párja örök pesszimista és mindent felad szinte egyszerre, hogy bírja?
12éve vagyunk együtt.
Rólunk azt kell tudni,hogy mindig én voltam a pörgősebb,ő a nyugodtam,kényelmesebb.Az elején mindig mondtam neki hogy menjünk ide-oda,jött is.majd eltelt 3-4év és már nem volt kedve.neki az volt a szórakozás hogy otthon tv-zett,netezett.
Közben költöztünk egy apró faluba.Ott én is bekényelmesedtem mellé.
Lassan 30 leszek.rájöttem hogy szinte nem is éltem,állandóan dolgoztam.
elkezdtem átformálni a gondolkodásomat,mindenbe bele akarok vágni,kipróbálni.ha őt kérdezem,akkor mindig ráparázik,lebeszél.ha valamiben mégis benne van,de mégse jön össze a dolog,egyszerre lemond róla,ahelyett hogy egy kicsit próbálkozna.
mindig mondja hogy ő milyen szerencsétlen,neki semmi se sikerül.de közben nem is tesz semmit!
nekem annyira elegem van már ebből,teljesen elveszi az életkedvemet.minden ötletemet leszólja.de ha nélküle akarok valamit csinálni,akkor meg jön az érzelmi "zsarolás" hogy: pedig dejó lenne ha többet együtt lenni.
hiába mondom neki hogy én nem bírok a szobában űlni egész nap és filmeket nézni.
pl.buszos nyaralást terveztem.
csak azt tudta hajtani hogy:jaaaaaj mi lesz ha lerobbanunk,jaaaaj hoszzú az út(24órás),különben is nem fog elférni a lába,meg ki ül majd előttünk/mögöttünk,hogyan alszunk stb...
nem az jár az eszében hogy gyönyörű helyen,tengerpart mellett csak 2en és senki más,kirándulás,búvárkodás,esténként vacsorák :)
vagy van egy ötlete,pl menjünk el szegedre(az ország másik felén lakunk)én teljesen rápörgök,intézek szervezek,aztán mikor már ott tartunk hogy indulni kellene,akkor meg visszamondja,vagy teljesen elbizonytalanít azzal hogy vagy 20x megkérdi:biztosan menjünk??
annyiszor mondtam neki hogy ne legyen már ennyire negatív...mondjuk az egész családja ilyen(már)
kezdem úgy érezni hogy csak akkor lehetek már boldog,ha feladom a kapcsolatomat.
nem Pesti vagyok... :(
ezen az agykontrollon én is gondolkodtam,hogy megyek.
én már feldobtam neki az ötletet hogy jöjjön el velem,de hallani se akar róla.
szoktam neki mondani hogy legyen pozitívabb,meg hogy azt kap amit ad stb.
de most már ezzel is leálltam,mert látom rajta hogy idegesítem.
tegnap volt egy nagy veszekedésünk(vagyis inkább csak én veszekedtem).
mondtam neki hogy ennek a kapcsolatnak értelmét nem látom,mert egy helyben toporgunk,soha semmit nem csinál,mindig elvárja hogy mindent én oldjak meg stb...
úgyhogy este fogtam a cuccaimat,szépen hazacsomagoltam.
nem kellemes,sőt kifejezetten rossz,de ha ennyi idő után nem értette meg azt,amiket mondtam neki,akkor sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!