Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem szerint kezdjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem szerint kezdjek könyvet írni, mert munkám úgyse lesz?

Figyelt kérdés

5 éve vagyok itthon gyesen. Érettségim van csak, viszont sok éves tapsztalatom telefonos-ügyfélszolgálat körben. Még van másfél évem,mielőtt lejár a második gyerek után a gyes. Aggódom a munka miatt,de különösebben nem aggaszt, hiszen telefonos ügyfélszolgálatra mindig van kereslet (én a gázműveknél dolgoztam) , biztos vagyok benne,h találok hasonlót. Havi 80e körül volt a fizetésem,annyit most is kapnék.

Amikor ez szóba került, a férjem közölte,h az a pénz,amit én megkeresnék, a levonásokkal (az utazásom,a kajám,egyebek ) arányaiban nem érné meg,ahhoz képest, hogy mire lejár a gyes,lenne a kezem alatt egy friss óvodás meg egy friss elsőosztályos,akik lehetnek betegek, tanulni kell a naggyal, etcetera, etcetera , inkább lennék itthon és hasznosítanám az írás-készségemet,ami sokak szerint van (anyós íróbarátja jön mindig azzal,h bennem sokkal több van,mint gondolnám,írjak egy könyvet..)

Szerintem egyrészt lealacsonyító , másrészt abszurd az ötlet. Itthon nem lehet könyvírásból megélni.

Nem is tudom,miért kérdezem,csak érdekelne,h másnak mindez hogy hangzik...

2014. júl. 30. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

5év alatt tanulhattál volna valamit és más munkákat is találj majd.

Ahogy látom, neked megfelel az érettségi meg a telefonos meló, oszt jó'van.

Ambíciód nincs. Inkább az a lealacsonyító, hogy nem tettél ez elmúlt években semmit, hogy majd más munkakörben/több pénzért mehess vissza dolgozni.

2014. júl. 30. 14:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Világosítsd fel a férjedet, milyen "sok" sikeres író él idehaza, akik megélnek pusztán az írásból. Ez nem olyan, mint régen, hogy "írok egy cikket az újságba, aztán kapok tíz fillért". Hogy gondolta: írsz mondjuk pár százezer karaktert, és a kiadók egymást ölik érted? :D (Én is írok, gyesen vagyok, de meg se fordult a fejemben ilyen.)
2014. júl. 30. 14:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha felvételiznél egyetemre?
2014. júl. 30. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:

ha bírod a telefonos melót,köthetsz biztosításokat is,az főleg telefonon megy,és azt tudod otthon is és mellette írd csak meg azt a könyvet :) Én hasonlóan vagyok mint te csak 3 gyerekkel,a kicsi most megy közösségbe, én egyelőre itthonról üzletet kötök a férjemmel közösen mellette kreatívkodom és suliba fogok járni. Azután ha visszarázódtam az életbe majd csinálok mást.

Sztem igaza van a férjednek és ne lealacsonyításnak vedd

2014. júl. 30. 17:45
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Aggódom a munka miatt,de különösebben nem aggaszt --ha egy férfi állna így hozzá, nekiugrana a sok nő, hogy mit képzel magáról

de egy nő megteheti...

megteheted amíg a férjed jól keres, de szomorú, hogy megelégszel ezzel és nem akarok semmire se vinni. gondolom férjed sem akar azzal dicsekedni, hogy éhbérért dolgozol és nem vitted semmire

2014. júl. 30. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha érdekel az írás, akkor kezdj neki most. Végül is attól még, hogy kapsz gyest, a feladatod nagyjából ugyanannyi. És így kockázat nélkül meglátod, mire jutsz, ha bejön, lehet hogy te sem akarsz majd visszamenni telefonálni, ha nem jön be, akkor meg a férjed is belátja, hogy érdemesebb visszamenned dolgozni.
2014. júl. 30. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Már ellőtték előttem, de Vavyan Fable magyar író valóban, (magyarok közül a kedvencem), és elég jól megél belőle.

Amúgy valóban megalázó egy ilyen szöveg...hogy úgyse lesz munkád...:( én egy ilyen beszólást nem biztos hogy meg tudnék bocsátani.

Nekem is van valamennyi tehetségem az íráshoz, de én csak e-könyvet fogok kiadatni ha egyáltalán eljutok oda:D egyenlőre még javítgatom az irományaimat, folyamatosan csinálok újakat stb...majd valamikor... És csak meló mellett. Azért egy fixnek mondható fizetést nem adok fel a bizonytalanért.

2014. júl. 31. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!