Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehetek jó szakács?...

Hogyan lehetek jó szakács? Hogyan tanulhatok meg jól főzni itthon? Milyen ételekkel kezdjek? (nehézsége szerint)

Figyelt kérdés
előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)))!
2013. nov. 24. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Először próbáld meg megcsinálni a saját kedvenc ételeidet : Ha pedig valami nem sikerül vagy elszurod ,most majd még bosszú lesz évek múlva már csak nevetni fogsz rajta .


de ne agodj senki sem volt profi először .

Ha van rá lehetőséged ,a nagyitól ,és anyudtól probálj meg elesni dolgokat :

levesek

tepsibe sült ételek

sültek

2013. nov. 24. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!:))
2013. nov. 24. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
A legfontosabb a tapasztalat, a rutin. Minnel tobbet fozol vagy sutsz,annal tobb fortelyra josz ra. Az elejen persze mindenki hibazik,egy igy helyes,de rengeteget lehet tanulni a kezdeti bakikbol. En azt mondom, keress egy neked tetszo receptet, barmit,amit szivesen elkeszitenel,nehezsegtol fuggetlenul.Aztan hajra!
2013. nov. 24. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Nagymamam isteni kelttesztat,linzert tud sutni,de a legegyszerubb muffin kifog rajta. Nem tudhatod miben vagy jo,mig nem probalod ki magad!
2013. nov. 24. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Jamie Oliver a legjobb barátod. Iszonyat egyszerűen főz, nem flancol, nem szarakodik, többek közt én is tőle tanultam meg csak úgy "érzésre" főzni. összerak citromlevet és olajat, és fél percen keresztül sorolja, hogy mire jó. :D ha beszélsz angolul, szerintem a Jamie at home a legjobb műsora, amiből nagyon sok rész fenn van youtube-on... én mindenképp őt ajánlanám :)


arra meg, hogy milyen ételekkel kezdj, őszintén szólva nem tudok mit mondani... én már elég gyakorlott vagyok, sok éve főzök, mindent meg tudok csinálni, kivéve a palacsintát, valahogy pont arra nem áll rá a kezem soha és nem sikerül jól eltalálni az arányokat, pedig azt nagyon sokat mondják kezdő szakácsoknak :)


de általánosságban véve szerintem az olasz és a magyar konyhák elég könnyűnek mondhatóak (kivéve a spaghetti carbonarat és a halászlevet).

2013. nov. 28. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!