Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mivel engeszteljem ki a feleségem?
Fiatal házasok vagyunk úton az első poronttyal. Ma elmentünk délután a haverokkal egy kis vendéglőbe, ahol egy lány kikezdett velem. Természetesen visszautasítottam, de azért jól esett, na.. Ezt a párom is észrevette és szóvá tette, hogy sose értette az olyan nőket akik kifejezetten házas pasikkal kavarnak. Én "védtem", hogy talán csak nem vette észre a gyűrűmet és amúgyse volt az a nyomulós fajta..egyébként ez nem igaz, baromi cinkes volt ahogy vigyorogva dobálta a haját, de az egómnak jobban esik azt hinni, hogy egy normális lány nézte be a helyzetet. Hatalmas hiba volt, már látom, és meg is bántam. Tényleg. Ebből aztán lett egy kis veszekedés is aminek az lett a vége, hogy elment "pasizni". Tudom, hogy nem csalna meg, teljesen megbízok benne. Amúgyis a barátnőjénél van, végig telefonáltam a fél várost mire kiderítettem. Nem akarok oda menni, már kitettem magamért, amilyen szerencsétlen vagyok csak olaj lennék a tűzre. Ezt már megbeszéltem a barátnővel és ő is azt mondta, hogy ma már ne menjek mert tegnap vettek egy tündéri porcelán készletet méregdrágán.
Már küldtem 4 csokor virágot és a kedvenc csokiját de még szeretném meglepni valamivel. Sajnos a romantika nem az én asztalom, (ezt gondolom páran már leszűrték) tehát itt toporgok már egy órája pár haverral akik igyekeznek segíteni. Eddig a következő ötleteket kaptam: -Szervezzem be harmadiknak a vendéglős csajt és toljunk egy édeshármast
-Tanuljak meg sztriptízelni és táncoljak a barátnő háza előtt
-Vigyem nyaralni
-Vegyek neki sört (mert azt mindenki szereti)
-Szervezzek egy romantikus estét (sztriptízzel és sörrel)
Lányok,nők! Ti mit gondoltok? Egyébként megveregethetem a hátam, küldött egy SMS-t, hogy holnap jön. Legalább már jelt ad magáról.
Nemtom, de nagyon jóarc vagy. :D
Mondjuk a négy csokor virágot én se hiszem el, de ha ilyen férjem lenne, nem bírnék elmenni mellőle "pasizni".
Amúgy jah, várd valami finom vacsival, masszírozd meg a lábát, ültesd be egy kád forró vízbe, kedveskedj neki. Nekem jól esne az ilyesmi.
Egy egyszerű bcsánat elég lett volna,mah őszinte..egyébként nem tudom miért akad ki.. Visszautasítttad..
Melyik ember, akinek nem esik jól, ha vonzónak találják?
Attól még nem kell kihazsnálni a helyzetet..
Ezt most az általános szitura értem..
Mert ez a történet sok helyen hibádzik..
Ha ahaveokkal voltál, a feleséged mit vett ész, ha ott volt, akkor hogyan tudtad visszautasítani a lányt, maximum elég a feleséged kezét megfogni, vagyilyesmi.
Terhesen "pasizni" te sem gondoltad komolyan..
Nah mind1
A legfelüdítőbb kérdés, amit valaha olvastam itt a kategóriában. :)
A 4 csokor virág elégé hihetetlen, de lehet a túlzás is az irodalmi stílusod része. :)
Várd egy finom vacsival és a masszázs is jöhet, ha szereti, de forró fürdőt nehogy kipróbáld egy terhes nőn! :) A legfontosabb az őszinte bocsánatkérés és hogy tudasd vele, hogy a legfontosabb, hogy ő vonzónak talál.
Aranyos vagy:D
Amúgy rém egyszerű. Kérj bocsánatot a feleségedtől. Nem bonyolult.
Viszont ő se vigye túlzásba a teátrális jeleneteket. Megalázkodnod nem szabad! Nem követtél el halálos bűnt. Ha amit eddig tettél, és a bocsánatkérés nem elég akkor hagyd, ne szólj hozzá. Majd megunja a hisztit.
Ha nem kamu a kérdés, akkor szuper haverjaid vannak:D
És a szöveged nagyon jó, megnevettettél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!