Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti még szoktatok csak úgy csókolózni a házastársatokkal? Most nem csak arra gondolok hogy amikor szexeltek csókolóztok-e de ez is érdekel?
# 16-osnál elég "érdekes" a megközelítés, miszerint "nem szeretik a nyálat", nem folytatnak nyálcserét… :-))) Ez kb. olyan, mint nem iszom tejet, mert nem szeretem számhoz érinteni a pohár szélét. (-:
#19-esék csinálják jól, mert amit a gyermek lát otthon, azt viszi tovább később, amikor lesz párkapcsolata. Bár, én nem emlékszem ilyen intimitásra a szüleimnél. Bár, én nem emlékszem a szüleimre, apám korán meghalt, ráadásul nem is ismerhettem, de nyitott vagyok a pszichológiára és elolvastam pár könyvet. :)
Nem igazán értem a tejes poharas dolog és a nyálundor közti tényleges hasonlóságot...de sebaj. :D
Inkább az orális szexhez tudnám hasonlítani... Sokan undorodnak a testnedvektől...ezért nem is csinálják. Na, mi így vagyunk a nyálcserés nyelves csókkal..undi, ezért felejtős. :D
Ettől még imádjuk egymást..úgyhogy nincs porblem.
Anya és apa - bár nem nagyon volt testiség - között folyamatosan vibrált a levegő még 10-11 év után is. Szájra puszit sokszor adtak, de simogatás, ilyesmi is.
Barátom szüleinél is néha-néha van összebújás (barátom tiszta apja, ugyanazok a mozdulatok :D ), de akad olyan rokon, aki már 6 év házasság után sem törődik igazán a másikkal.
Múlt hónap elején volt a 4. évfordulónk a férjemmel, és 5 nappal utána töltöttük a 2,5 éves házasságot is.
Nálunk teljesen alap a csókolózás. Sokat szoktunk szexen kívül is. :) Elképzelhetetlen lenne enélkül. A kezdetek óta szoros a kapcsolatunk, sose veszekedtünk még, inkább megbeszéljük a dolgokat, ha valami felmerül. Szerintem felnőtt emberek így szokták.
Szenvedélyes, tiszta, őszinte szerelmen alapul a dolog, ezért volt rövid a kapcsolat házasság előtt, csak 1,5 év. Nem akartunk többet várni.
Mindketten nagyon ragaszkodóak, érzelmesek vagyunk, rengetegszer előfordult, hogy kitaláltuk a másik gondolatát, egyszerre mondtuk ki ugyanazt...stb..:)
Szerelmesek vagyunk egymásba. Mindkettőnknek első és egyetlen szerelem egyébként. Nekem már voltak kapcsolataim mire megismertem őt, neki minden téren én vagyok az első. Viszont érzelmi vonalon mindkettőnknek első szerelem.
Mi rengeteget csókolózunk, bár persze kevesebbet, mint amikor anno összejöttünk, de pl. ha a férjem hazaér munkából én mindig a nyakába ugrok, és olyankor kb. 5 percig tuti csókolózunk.
A kapcsolatunk nagyon jó, csak én sokszor feszült vagyok ezért néha vitázunk.
Szerelem és szeretet is van :)
2 éve vagyunk házasok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!