A "regota" legyen mondjuk min. 8-10 ev, es elfogadom, ha hazassag nelkul eltek egyutt ennyi ideje. Milyen gyakran csokoljatok meg egymast? Szoktatok csokolozni nyilvanos helyen, vagy mondjuk csalad, gyerek(ek) elott? (itt most "rendes", nyelves csokra gondolok, a szajra puszi nem er :) ) A kerdest, csak a kivancsisagom ihlette.
2012. szept. 7. 18:42
1/8 anonim válasza:
12 éve élünk együtt. Nyilvánosság előtt amúgy sem csókolóztam sosem, mert ez csak rám és a páromra tartozik. Nem igazán akarok közönséget.
Viszont szinte minden este amikor ágyba bújunk csókolózunk. Ha szex is van akkor meg adott a csókolózás.
1 gyerek van. Ő már felnőtt (20) ő előtte sem csókolózunk, mert megtisztelem azzal hogy nem tartom nézőnek..De ölelgetés,puszilkodás, van előtte is.
2012. szept. 7. 18:58
2/8 anonim válasza:
Pont ugyanúgy van mint az elsőnél,csak gyerek nélkül. Az utcán csak a tinik nyálaznak egymás fejét bekapva, érett kapcsolatban ilyen nem nagyon fordul elő.
2012. szept. 7. 19:00
3/8 anonim válasza:
Akkor mi erkölcstelenek vagyunk, mert amikor kikísérem a férjuram a kapuba, akkor is csókkal búcsúzunk, ha más is látja. Egyszer-egyszer előfordul egyéb helyzetben is, pl. este buszmegállóban, parkban, stb. Mondjuk zsúfolt helyen én sem tenném...
A gyerek előtt sem, ott legfeljebb szájra puszi van.
Természetesen naponta.
2012. szept. 7. 19:21
4/8 anonim válasza:
Büdös a szája ezért ritkán. Na jó csak vicc volt, 10 éve együtt 1 két éves gyerekkel. Minden nap nem, de mostanában egyre sűrűbben, szexnél mindig. Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem, de szerencsére visszatértünk rá.
2012. szept. 7. 19:41
5/8 anonim válasza:
ma 19:21
Ott vannak a kulcsszavak, búcsúcsók, este, zsúfolt helyen nem. Nem is értem, hogy felnőtt ember hogy keverheti össze a 30 percig tartó "divatcsókolózást" a normál csókkal...
2012. szept. 7. 19:44
6/8 anonim válasza:
kb 5-6 éve egyáltalán nem csókolózunk. szájrapuszi rengeteg van, de a csók az valahogy soha nem volt a szívem csücske...úgyhogy örülök neki, hogy a férjemnek se... :D 27/nő
2012. szept. 7. 20:19
7/8 anonim válasza:
Húúúúúúúúú, "A"regóta" legyen mondjuk min. 8-10 ev" ?????????? Én mondom akkor rosszul? Mert én úgy mondom, alig 30 éve vagyunk együtt. Simogatás, ölelés, naponta jó párszor, meg puszi is, ide-oda, mivel itthon ruha nélkül vagyunk. Csók is napi rendszerességgel, már ha mindketten itthon vagyunk. Elég sűrűnn megkérdi, szeretsz kicsit? Olyankor mutatok a két ujjam között úgy fél centit, hogy ennyire.:))))) De ezt ki kell egészíteni egy csókkal, hogy biztos legyen az a pici.:))
2012. szept. 7. 21:17
8/8 anonim válasza:
Én 9 éve vagyok a párommal,hát nem sűrűn csókolózunk...
Nekem fontos a szájhigiénia,akkor szeretek csókolózni ha előtte fogat mos,de mivel ez ritkán van,kb olyan 3 naponta,ezért csókolózás is csak 3 naponta van,vagy csak hetente...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!