Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti még szoktatok csak úgy csókolózni a házastársatokkal? Most nem csak arra gondolok hogy amikor szexeltek csókolóztok-e de ez is érdekel?
8-as vagyok. Szinte minden nap elhangzik köztük az a szó ,hogy szeretlek, leginkább elköszönéskor reggel.
Szerintem nagyon fontos kimondani és tudatni sőtt saját magunkat is emlékeztetni azaz nem hagyni elfeledni azt,hogy szeretlek feleségem / férjem.
Egy szájra adott puszi és egy szeretlek szó, sok apró napi "ráncot" kisimit.
Szüleimet sosem látom. De tudom, hogy szoktak még együtt lenni úgy.
Számomra nem szomorú, hogy idővel kihal a tinis szerelem, a csókolózás meg miegyéb. Az viszont igen, hogy megromlik a kapcsolat, hogy nem szeretik egymást úgy, ahogy szerintem normális lenne. Remélem én jobban tudok választani, vagy találok megoldást a helyzetre.
Szüleim 23 éve vannak együtt.
mi 7 éve vagyunk együtt, ugyan még nem vagyunk házasok, de együtt élünk 2 éve.
Igen szoktunk csókolózni. Nem annyit, mint az elején (hisz akkor még tinik voltunk:-P) De nagyon jó a kapcsolatunk, napi szinten vannak ölelések, szájrapuszik, esténként mindig az ölébe hajtom a fejemet és percekig simogatja...
Lelkileg nagyon közel vagyunk egymáshoz. A szex is jól működik, bár nem mi vagyunk a legnagyobb lepedőakrobaták....
24-N
Mi már 27 éve házasok vagyunk, de még fiatalok:)46-47 évesek.
Hullámzó.A szerelmes csókolózás az első években volt, utána már csak szájrapuszi.A gyerekek,és más előtt mi nem nyaltuk faltuk egymást sose....
Aztán volt egypár hullámvölgy,amikor még puszi se volt.Esetleg csak szex közben.
Mostanra ismét fellángoltunk:),de csókolózást rendszerint szex is követ..:9Nem vagyunk már kamaszok, akik csak úgy leállnak csókolózni, ez általában az előjáték egy része.
25 éve vagyunk együtt. Naponta többször van szájrapuszi, megsímogatjuk a másikat, ha a közelben van, fontos a gyakori érintés, és mondjuk is, hogy szeretlek.
Csókolózni majdnem minden nap szoktunk (nem csak szex elött/közben), és akkor szinte izzik a levegö.
Remélem, még még jó pár évünk együtt!!!!
Igen, szoktunk, szájrapuszi is, csók is, napi szinten.
11 éve vagyunk házasok
Igen! szoktunk csókolózni, minden hátsó szándék nélkül :D
Például napközben egy hosszú csók.... 10 éve vagyunk együtt és 8 éve vagyunk házasok! És nem tudom szeretet vagy szerelem? Nem lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!