Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fér bele, hogy jóban rosszban?
Volt házasságunk elején folyamatosan bántott, megalázott(nem mások előtt),nagyon lobbanékony volt!
Mára már visszafogta magát, de én félek, hogy vissza tér a régi énje :(
A jóban rosszban azt jelenti, hogy kitartotok egymás mellett, segítitek egymás, akármi történjen is veletek/körülöttetek. PL. nagy betegség, anyagi krízis, valaki elveszti a munkáját, ...stb.
Ha valaki folyamatosan bánt és megaláz, az nem áll melletted sem jóban sem rosszban. Nekem egyáltalán nem
férne bele az ilyesmi. Ha lennének jelek, hogy ilyen valójában, akkor hozzá sem mennék. Ha meg már hozzámentem volna, akkor biztosan válnék.
Ez nem arról szól, hogy az egyik félnek jó, a másiknak meg rossz, mert mindent tűr.
Igen! Nagyon sokat nyeltem, és rengeteg éjszakát végigsírtam!
De úgy gondolom leszámoltunk a múlttal!
Csak remélem így is marad!
Kinek mi fér bele.
Nekem pl a megcsalás semmilyen formája nem fér bele. (1 éjszakás, viszony, orál szex behatolás nélkül)tökmindegy... nem fér bele. Ahogy a bántás, megalázás, 1 pofon, verés sem fér bele.
És az sem fér bele hogy féljek a saját férjemtől.
Nem valami biztató, hülye volt bunkó és agresszív.. aztán egyszer csak megváltozott, te meg reméled, már így is marad.
Hát: remélem én is, de ennyi.
"Volt házasságunk elején " - nem értem, elváltatok? Vagy mitől "volt"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!