Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek nyaralni a 2,5 éves gyereketek nélkül?
Voltunk már együtt nyaralni hármasban.
Egy hosszú hétvégére mennénk. A gyerek a nagyszüleivel lenne.
Annál nagyobb jót nem is tehetsz a gyerekeddel, ha ápolod a kapcsolatotokat az apukájával. :)
Jár nektek is a kikapcsolódás, és hidd el, a gyerkôc is igazán nyaralni fog a nagyszülôknél! (Az enyémek 6 és 2 évesek, már másodjára mentek az idén nagyihoz, és hihetetlenül jó dolog kicsit nem körülöttük forogni egy hétig, mindamellett, hogy persze közben hiányoznak ám. Persze mi is voltunk már közös nyaraláson is idén.)
Anyának lenni non-stop munka. Ne sajnálj magadtól pár nap pihenôt! Ha majd hazajöttök, elmehettek még közösen is pl strandra, és amúgy is voltatok már idén hármasban is... Hidd el, fel fogsz töltôdni.
Szóval ne gondolkozz, csomagolj! :)
Én nem mert tudom,hogy az enyém nem birná ki nélkülem pedig 4 éves. Nagyon anyás. Volt hogy elmentem a barátnőimmel egy kicsit este pár órára, apával maradt a kicsi. Na, ott várt a nappaliban rám. Udvaron akart, de arról sikerült lebeszélni apának. :D Múltkor pedig én is lestem egy éjjelest, hogy jó lenne. Talán ennyit kibirna a nagyi is vele, még ha nem aludnának is. :D Jó lenne egy kicsit nekünk is, de most még nem lehet. Nekünk ez még pár év. Van két nagyobb tesó is, nélkülük már nem lenne gond.
Te ismered a kicsit, hogy milyen. Ha tudod, hogy el lesz nélküled, akkor csomagolj! :)
Simán. Főleg úgy, hogy 3 éjszakáról van szó.
Kapcsolódjatok ki, foglalkozzatok egymással, a gyereknek is jó, ha a szülei kipihenten, feltöltődve mennek vissza hozzá.
Az enyémek ebben a korban már aludtak a nagyszülőknél, volt hogy "hosszú hétvégéztek", mindenki élvezte. A nagyszülők is, hogy végre unokáznak, a gyerekek is a kényeztetést, én meg a pihenést. Vagy ha mondjuk nagytakarítás miatt maradtam otthon, akkor jobban haladtam napközben, este meg elmentem barátnőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!