Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? A férjem üzletelni ment egy barátjával pár napja külföldre. Tegnap kellett volna hazajönnie, de se kép, se hang. Látom, hogy olvasta, amit írtam facebook-on és sms-ben, de semmi válasz!
Nem lehet, hogy nincs egyenlege? Mondjuk a barátja telefonjarol vagy valahonnan tudna írni
Meg az esetben is ha elloptak a telefonját
Ez egy tipikus napi sokválaszos kérdés...
Nyilván benne van a pakliban,hogy igazából nő áll a dolgok hátterében,hogy nem kíváncsi rád,de az is,hogy baj érte.Egy ilyen helyzetben nem tud nyugodt maradni az,aki szereti a párját.Ha hazaér,ne támadd le rögtön,de beszélgess el a fejével.Most úgyis hiába próbálnád elérni.
Várj, higgadtan beszélj vele, ha hazaér
Jól gondold át mit mondasz, de érezze hogy ő volt farok
Ő mit tenne a helyedbe? Nem ez volt megbeszélve stb
azért majd kíváncsi leszek mit mondd, erre hogy el is olvasta..
Nagyon ideges lennék a helyedben, mindenféle butaság eszembe jutna. Gondolom Te is így vagy vele.
Szerintem írd meg neki még egyszer sms-ben, hogy nagyon ideges vagy, nagyon félted, halálra vagy rémülve, kérd meg jelezzen vissza, hogy nincs -e semmi baja.
Ha már kiakadtál, és írtál neki valami vádaskodót, akkor megeshet, hogy így büntet, hogy nem válaszol. Az én férjem is ezt tette egyszer. Azóta nem pánikolok inkább. :)
A barátját sem tudod elérni?
Rokonoknál, ismerősöknél nem jelentkezett?
Ők mit mondanak?
Én most már telefonálnék a rendőrségre.
Én nagyon parás vagyok, a családunkban volt már halálos baleset, amíg nem tudom mi van, nagyon aggódnék.
Én írnék neki még egy smst, h Józsi, nem tudom miért nem jelentkezel, de ha estig nem adsz életjelet, jelzem az eltűnésed a rendőrségen. És mennék is este tényleg, franc tudja mi van vele ott külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!