Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a Gyermeke házasodott, milyen érzések pörögtek a fejében a ceremónia percei alatt?
hát nekem nem a gyerekem, de tesom házasodott, akkor voltam életemben először esküvőn és ahogy apa bevezette olyan volt mintha eg filmben lennék, még most is megkönnyezem.
inkább hatás, érzések, érzelmek voltak bennem, a fejemben mint gondolat, semmi.
"már most elszorul a torkom,.."
hát ezt fogod érezni, csak fokozottabban
én még barátnőm(6 éves korunk óta ismerjük egymást) kisfiának én mentem el helyette anyáknapjára, mert ő dolgozott, de ezt sem bírtam ki könnyek nélkül, eleve hogy barátnőm már Anya és az a kis csöppség, akit nemrég pelekáztam én is, már szaval a maga módján és olyan a mai világ, hogy alig él meg az ember a fizetéséből, de még a saját gyermekének első anyáknapjára sem tud elmenni, szóval akkor minden összejött abban a könnycseppben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!