Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet két embert egyszerre szeretni?
Egyiket akivel 13 éve élsz, de már nem úgy szereted mint régen, de minden összeköt benneteket.
A másikat meg szerelemből?
De szerettem igazán, szívből. Ezek frázisok, hogy nem szerettem szerelemmel. Lehet létezik, de nálam a SZERELEM elmúlt 10 év után, és megmaradt a szeretet, ragaszkodás. Mi a szerelem? Hogy éjjel nappal vele lennék, rá gondolok, gyönyörű órákat, pillanatokat élünk át......stb......no ez már jó ideje nincs. DE volt, úgyhogy szerelem volt.
Felnőttem, éltem egyedül. A valahanyadik válaszadó próbáljon meg egy fogyatékos gyereket nevelni egyedül, segítség nélkül úgy, hogy megmaradjon a biztos munkahelye annak ellenére hogy hetente négy alkalommal vigye délután a gyermekét különböző fejlesztésekre, foglalkozásokra, természetesen munkaidőben.
Kedves Kérdező!
Ha te megvagy győződve arról, hogy ez így jó, és nem piszkálja a lelked, akkor minek kérdeztél!?
Védekező pozícióba tetted magad, és nem akarod meghallani a normális válaszokat, pedig kivétel nélkül arra ösztönöznek, hogy legyél őszinte a férjeddel. Köszönjük, hogy lehurrogod a tisztességes, normális önbecsüléssel rendelkező embereket.
A válaszaidból neked is látni kellene, hogy hogyan csapod be magad, és a körülötted lévő embereket. Igen a férjednek joga van tudni ennyi év után, hogy más tömködi a nejét, és másik férfiba szerelmes. Ha tudja és elfogadja az az ő dolga, de jelenleg hazudsz mindenkinek, és hűtlen vagy! Ha meg a nagy szerelmednek belőled csak a jó kell, akkor azon is elgondolkodnék a helyedben, ugyanis neked rögtön az jutott az eszedbe egy válasz kapcsán, hogy a beteg gyermeket egyedül kell nevelned. Miért? A nagy szerelem csak eddig tart??? Ja hogy csak addig kellesz neki, amíg süt a nap, ha árnyékosabb, akkor elfordítja a fejét? Ha igazán szeretne a gyerekeddel együtt felvállalna, és sértené ha más férfihoz mész haza. Ez csak egy szösszenet volt, ami így spontán eszembe jutott a válaszodról.
Igen, lehet. Több ilyen esetről is tudok, de különös módon mind az átlag fölötti egzisztenciával rendelkeznek, s korban is inkább az 50 felé közelítenek (egyesek el is hagyták).
A szerelem érzékeny valami, és különös "anyagból" van. Törik is, kopik is. Előbbi komoly sebeket is tud ejteni, utóbbit néha észre sem veszi az ember, csak a hiánya tűnik fel egy idő után. Érzelemdúsabb ember ilyenkor szeretőt keres. Nem feltétlenül a testi vágyak kielégítésére, hanem azért, amit a szó valójában jelent: valakit, aki szeret, és akit szerethetsz.
S közben ott van a "csendestárs", aki mellett kitartasz tűzön-vízen át. Akivel megharcoltad az elmúlt éveket, s akivel megéled a hátralevő mindennapi nyomorúságokat.
A fiatalok ezt erkölcstelennek tartják. Tudom, hisz én is voltam fiatal, s ugyanilyen könyörtelen vehemenciával estem az általam bűnösnek tartott emberek torkának. Nincs ezzel baj, így van rendjén, legyen meg a a fiatalos idelizmus. Később majd észreveszi mindenki, hogy nem minden fekete, vagy fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!