Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlít házastársatok a veletek ellentétes nemű szülőtökre? Akár külsőre, akár belsőre?
Azt mutatják kutatások, a nő olyan férfit keres, mint az apja (mert ő gyerekkortól ő a Férfi megtestesítője), a férfi pedig olyan nőt, mint az anyja (mert úgy képzeli el a házastársi viszonyokat, ahogyan az anyja viszonyult az apjához).
Akár külső, akár belső hasonló tulajdonságokat fel tudtok fedezni a párotokban+szüleitekben?
Mindkettejük kék szemű, annyira pedig nem.
Mindketten családcentrikusak, kedvesek és viccesek, kiállnak a véleményükért, védik a biztonságot, megbecsülik a munkát.
Apa kicsit bohókásabb, párom viszont nem annyira makacs. :)
Fujj, nem! Apám egy agresszív, nagydarab, dagadt, igénytelen, büdös állat - sajnos ez az igazság...
A férjem pedig egy törődő, szeretetteljes, jó alkatú, szálkás, jóképű, ápolt férfi! A büdös életben nem mennék olyanokhoz közel se, mint apám...
Nálam a kutatás nem jött be:D
Apám magas, szőke, kék szemű (ahogy én is)
A természete borzalmas. Nagyon sokat képzel magáról, Okoskodó, mindig mindent jobban tud (szerinte) és képtelen elismerni ha nincs igaza. Valamint lelkileg nagyon sokat bántott engem egész életemben, amíg tartottam vele a kapcsolatot, mert muszáj volt....már gyerekként is úgy éreztem, hogy nem szeret engem, mert nem lettem fiú. (azt akart). Azt mondta hogy engem a kukából szedtek ki, és nem is vagyok a gyereke. Később pedig azt hogy nekem csak fagyasztott gyerekem lehet mert nem fogok kelleni egy pasinak sem. Nem is vagyok emberi lény...és ehhez hasonlókat.
Aztán amikor férjhez mentem jött a hülyeségeivel, hogy ugye megcsalt e már a férjem és megvert e már, és mikor veszünk már össze.
Na itt volt elég belőle. Nem tartom vele a kapcsolatot már évek óta.
A férjem is magas, de sötétbarna hajú, és barna szemű. Nekem az ilyen típus jött be mindig is. 2 kivételtől eltekintve barna hajú barna szemű pasijaim voltak.
Ég és föld a különbség köztük. Ő egy végtelenül türelmes, okos férfi, aki imád, szeret engem, soha az életben nem bántana meg. Imádom a személyiségét:)(is):D szerető, törődő, mindig kedves hozzám. Nagyon rendes ember.
A férjem szerint belsőleg hasonlítok az anyjára:) és tényleg vannak közös pontok, pl a kedvenc írónk is ugyan az:D makacsak vagyunk stb...
Viszont külsőleg nem hasonlítunk az anyjával. Ő alacsony, barna hajú barna szemű. Egyébként egy tök aranyos nőci:)
Én magas, szőke, világoskék szemű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!