Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha adódna olyan lehetőség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adódna olyan lehetőség, lennél szerető? (bővebben)

Figyelt kérdés

A kérdés elsősorban azokhoz szól, akik elítélik a házasságtörést, félrelépést, és a szeretőket. Ja, és fontos az is, hogy nem azért teszem fel a kérdést, mert én ilyen döntéshelyzetben vagy szerető szerepben vagyok, hanem, mert érdekel olyanok véleménye, akik képesek egy ilyen helyzetbe beleképzelni magukat, felülemelkedve a totális elutasításon.

Szóval tegyük fel, hogy adódik egy olyan lehetőség, helyzet, ahol egy boldogtalan, megtört, a házastársától totálisan elhidegült emberrel folytathatnál kapcsolatot, akit amúgy nagyon bírsz, tetszik is és jól elvagytok. Belemennétek a dologba, ha tudnátok, hogy szörnyű a házassága?

2014. júl. 13. 17:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Ja most olvasom,hogy a házasság után semmije sem maradna,ergo,mindene csak a házasságából van???Van ilyen beházasodott,boldogtalan ismerősöm,hát igen....

Ne legyél hülye,h kihasználja a feleségével járó anyagi előnyöket,általad meg az egyebet...Túl jól járna.

Na szóval az anyagiakat nem a beházasodádával kell elérnie,hanem magától.

2014. júl. 13. 21:11
 32/40 anonim ***** válasza:
43%

Bevallom, szerető vagyok, egy állítólag jól működő házasságban. Huszonakárhány éve házasok. Itt nem áll fenn az, hogy boldogtalan, rossz házasság. És mégis vagyok neki, ez szerelem is nem csak szex. De válásról szó sincs. Hogy miért mentem bele mégis? Nem tudom, de közben beleszerettem.

De igazat adok mindenkinek, aki itt kifejtette a véleményét. Lehet rossz döntést hoztam, és hát igen, nem kényelmes. Nem csinálhatunk programot, nem hívhatom fel, ha úgy érzem, beszélnék vele. Ha velem van, nagyon jó, a többi nap gyötrelem. Csak várom, hogy mikor jelentkezik, mert hát soha nem tudjuk előre megbeszélni.

2014. júl. 13. 21:11
 33/40 anonim ***** válasza:
11%
*soha többet,jobbat érdemlek,aztán mégis megtörtént újra,évekkel később.Nem fair a párjaikkal szemben,emiatt hagytam abba,dugni bkivel lehet,de amikor a személyisége fog meg,az sok szabályt áthágat az emberrel.Sajnos.
2014. júl. 13. 21:14
 34/40 anonim ***** válasza:
62%
Sose lennék másodhegedűs.
2014. júl. 13. 22:32
 35/40 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen többször adódott ilyen "lehetőség",eszembe sem jutott "kihasznáni",mivel akkor engem használnak ki!
2014. júl. 13. 22:39
 36/40 anonim ***** válasza:
53%
Semmilyen esetben, formában, semmilyen féle-fajta férfival sem.
2014. júl. 14. 00:17
 37/40 anonim ***** válasza:

Elítélem a hűtlenséget. A férjem mellett SOHA nem tartanék szeretőt, vagy lépnék félre...semmilyen körülmények közt sem!

Ellenben ha én totál szingli lennék...és lenne egy férfi, aki bár házas...mi mégis egymásba szeretünk (tehát egyértelműen nem csak dugipajtinak kellenék), akkor LEHET, hogy lennék a "szeretője". LEHET. És HA netán lennék is, csak addig, míg el nem válik...

2014. júl. 14. 08:53
 38/40 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok egyedülálló, DE SOHA! nem segítenék hozzá senkit ahhoz, hogy hűtlen legyen! Elítélem a hűtlenséget! Még akkor is ha az én "örömömet szolgálná"!!! A lelki bűntudat sokkal nagyobb lenne mint a testi öröm...és az időtartamot és az erősséget tekintve nagyon rossz "üzlet" lenne!

21F

2014. júl. 14. 09:23
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele. Nem vagyok túl emberbarát, de szeretem a tiszta játékot, és ha én kellek neki váljon el.
2014. júl. 14. 09:30
 40/40 anonim ***** válasza:

Én képtelen vagyok nem nyíltan élni és magamban tartani az igazságot.

Csak olyan poli kapcsolatba megyek bele, ahol a másik partner (adott példában a feleség) örömmel veszi és támogatja a társa poligámiáját. Szerintem a később érkezettnek tiszteletben kell tartania a régebbi kapcsolatot, és ha abban neki nincs helye mindkét fél szerint, akkor nincs helye.

2015. jún. 9. 03:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!