Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adódna olyan lehetőség, lennél szerető? (bővebben)
A kérdés elsősorban azokhoz szól, akik elítélik a házasságtörést, félrelépést, és a szeretőket. Ja, és fontos az is, hogy nem azért teszem fel a kérdést, mert én ilyen döntéshelyzetben vagy szerető szerepben vagyok, hanem, mert érdekel olyanok véleménye, akik képesek egy ilyen helyzetbe beleképzelni magukat, felülemelkedve a totális elutasításon.
Szóval tegyük fel, hogy adódik egy olyan lehetőség, helyzet, ahol egy boldogtalan, megtört, a házastársától totálisan elhidegült emberrel folytathatnál kapcsolatot, akit amúgy nagyon bírsz, tetszik is és jól elvagytok. Belemennétek a dologba, ha tudnátok, hogy szörnyű a házassága?
Nem mennék bele. Szex nélkül is lehet élni, csak egy kis önfegyelem és önbecsülés kell.
Váljon el és legyek neki fontos, és ő is nekem.
Ez nem kényelem, hanem erkölcs és józan ész.
szerintem a kérdést a másik félre vonatkozóan kellett volna feltenni
mi vinne rá valakit arra, hogy egy megtört házasságtörővel foglalkozzon.
Soha. Bele tudom képzelni magam BÁRKI helyébe, azonnal, de soha nem lennék szeretője senkinek.
Ha a házassága szörnyű, akkor váljon el és kezdjen egy új lapot, tiszta lapot, amibe te férsz bele. De hogy harmadik legyen az ember egy "szörnyű" házasság mellett...?! Na kösz, nem.
Az a házasság nem csak egy ember miatt lett szörnyű, hanem kettő miatt - értsd: a pasi vagy a nő miatt akivel éppen hetyegsz, és akinek nem kellsz másra, csak hetyegésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!