Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha adódna olyan lehetőség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adódna olyan lehetőség, lennél szerető? (bővebben)

Figyelt kérdés

A kérdés elsősorban azokhoz szól, akik elítélik a házasságtörést, félrelépést, és a szeretőket. Ja, és fontos az is, hogy nem azért teszem fel a kérdést, mert én ilyen döntéshelyzetben vagy szerető szerepben vagyok, hanem, mert érdekel olyanok véleménye, akik képesek egy ilyen helyzetbe beleképzelni magukat, felülemelkedve a totális elutasításon.

Szóval tegyük fel, hogy adódik egy olyan lehetőség, helyzet, ahol egy boldogtalan, megtört, a házastársától totálisan elhidegült emberrel folytathatnál kapcsolatot, akit amúgy nagyon bírsz, tetszik is és jól elvagytok. Belemennétek a dologba, ha tudnátok, hogy szörnyű a házassága?

2014. júl. 13. 17:28
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
78%

Nem mennék bele. Szex nélkül is lehet élni, csak egy kis önfegyelem és önbecsülés kell.

Váljon el és legyek neki fontos, és ő is nekem.

Ez nem kényelem, hanem erkölcs és józan ész.

2014. júl. 13. 18:56
 22/40 anonim ***** válasza:
Nem tudnék emberszámba venni egy ilyen embert, nemhogy férfiként tekintsek rá. Kifogást mindenre lehet találni, és a könnyebb utat sem véletlen hívják annak. Iszonyatosan lenézem azt is aki szeretőt tart és azt is aki belemegy.
2014. júl. 13. 19:26
 23/40 anonim ***** válasza:
67%

szerintem a kérdést a másik félre vonatkozóan kellett volna feltenni

mi vinne rá valakit arra, hogy egy megtört házasságtörővel foglalkozzon.

2014. júl. 13. 19:27
 24/40 anonim ***** válasza:
Nem! Szeretőnek lenni - akármilyen is a helyzet - sosem kifizetendő, legalábbis a mai világban nem. Oké, elismerem, régebben a sok érdekházasság miatt még úgy ahogy elfogadható volt, de így...
2014. júl. 13. 19:28
 25/40 anonim ***** válasza:
Nem. Nem hinnék egy ilyen férfinak,nem akarnám magam meggyötörni egy ilyen kapcsolattal. És nem szeretném eljátszani a naívát, hogy valaki velem vigasztalódjon és nekem sírja ki a bánatát. Egy olyan probléma miatt ami az övé és ő nem tudja megoldani. Ha meg nem tudja váljon el, de ne használjon fel.
2014. júl. 13. 19:42
 26/40 anonim ***** válasza:
62%

Soha. Bele tudom képzelni magam BÁRKI helyébe, azonnal, de soha nem lennék szeretője senkinek.

Ha a házassága szörnyű, akkor váljon el és kezdjen egy új lapot, tiszta lapot, amibe te férsz bele. De hogy harmadik legyen az ember egy "szörnyű" házasság mellett...?! Na kösz, nem.

Az a házasság nem csak egy ember miatt lett szörnyű, hanem kettő miatt - értsd: a pasi vagy a nő miatt akivel éppen hetyegsz, és akinek nem kellsz másra, csak hetyegésre.

2014. júl. 13. 20:08
 27/40 anonim ***** válasza:
Nem, mégpedig azért, mert ha valóban szörnyű a házassága, akkor előbb lépjen ki belőle, és csak utána csajozzon. Másrészt szerintem szeretőnek lenni rossz, én pedig nem akarom, hogy nekem rossz legyen azért, mert valaki nem tisztel engem meg a másik nőt annyira, hogy tisztességesen viselkedjen.
2014. júl. 13. 20:24
 28/40 anonim ***** válasza:
Nem olvastam eddig mi volt,de önmagában,ha szörnyű a hátzassága váljon el.Ha nem teszi,akkor vagy nem is szörnyű a házassága,csak eljátsza vagy csak egy akarat gyenge pipogya,az meg szeretőnek se kéne(bár én alapból szeretőség ellenes vagyok)
2014. júl. 13. 21:07
 29/40 anonim ***** válasza:
te biztos ilyen helyzetbe vagy kérdező..amúgy nem írtad volna,hogy úszik a lakás,kocsi. ha ez kitalált kérdés lenne..a kérdésben ez nem szerepelne,mivel itt a szeretőre kérdeztél..tehát kérdés szempontjából senkinek eszébe se jutott volna.hogy mi lesz a lakással meg a kocsival. ez a te helyzetrd,csak nem vállalod fel
2014. júl. 13. 21:09
 30/40 anonim ***** válasza:
Ritka a csak szex alapú szeretősdi és ritka hogy a vagyonmegosztás miatt nem válik valaki,ámde szeretőt tart,ráadásul érzelmet meg nem akar.25évesen belementem,mert különleges pasi volt,nekem,aztán fogadkoztam hogy*
2014. júl. 13. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!