Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha adódna olyan lehetőség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adódna olyan lehetőség, lennél szerető? (bővebben)

Figyelt kérdés

A kérdés elsősorban azokhoz szól, akik elítélik a házasságtörést, félrelépést, és a szeretőket. Ja, és fontos az is, hogy nem azért teszem fel a kérdést, mert én ilyen döntéshelyzetben vagy szerető szerepben vagyok, hanem, mert érdekel olyanok véleménye, akik képesek egy ilyen helyzetbe beleképzelni magukat, felülemelkedve a totális elutasításon.

Szóval tegyük fel, hogy adódik egy olyan lehetőség, helyzet, ahol egy boldogtalan, megtört, a házastársától totálisan elhidegült emberrel folytathatnál kapcsolatot, akit amúgy nagyon bírsz, tetszik is és jól elvagytok. Belemennétek a dologba, ha tudnátok, hogy szörnyű a házassága?

2014. júl. 13. 17:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
62%

"Házasság utáni vagyon feleződik"

Javaslom olvasd el a Ptk erre vonatkozó részeit. Nem feleződik a vagyon. Egyébként is akinek nagyon rossz a házassága annak bármi megfelelne, hogy kiléphessen belőle. Csak azok bújnak ilyen kifogások mögé, akiknek mégsem olyan sárkány a házastársuk.

2014. júl. 13. 17:41
 12/40 anonim ***** válasza:
79%

De mi a rákfenének lennék szerető? Miért kellene nekem egy olyan töketlen anyámasszonykatonája, aki a saját életéről nem tud dönteni? "Boldogtalan, megtört" - ez meg ki a bánatnak vonzó? Meg az, hogy hazamegy minden nap ennek ellenére, ha programot akarok vele szervezni akkor kb. naptárba írhatjuk 2 hónappal előre, és kigondolhatjuk mit hazudjon otthon, arról nem is beszélve, hogy amikor nekem van lelki támaszra szükségem, nem hívogathatom, nem zavarhatom, mert én csak a szerető lennék ugye. Nem várhatom haza romantikus vacsorával, mert az asszonya épp azt mondja, ma ide vagy oda mennek.

Hát mire jó ez? Kinek kellenek ezek a kisfiúk, fél-férfiak??? Könyörgöm annyi szabad, jóképű, határozott férfi rohangál a világban, kell a fenének más éppen félig használatos rongya, lábtörlője!

2014. júl. 13. 17:41
 13/40 anonim ***** válasza:
51%

Ha annyi idős lennék, mint most (26) és még sok évem lenne párt találni, akkor igen. Hiszen ha az ember szingli, akkor is kell szexelnie, nekem mindegy lenne, hogy házas-e, vagy van-e barátnője. Ez már legyen a férfi felelőssége, ne az enyém:)

Viszont, ha szerelmes lennék a férfiba, akkor nem mennék bele ilyenbe semmiképp!

2014. júl. 13. 17:45
 14/40 anonim ***** válasza:
78%
Most adódott ilyen lehetőség, és NEM! Megmondtam, hogy nekem ez kizárt.
2014. júl. 13. 18:08
 15/40 A kérdező kommentje:
De ahogy itt nekem lejön, nem azért nem mennétek bele, mert erkölcstelen és, mert sajnáljátok a feleséget, hanem mert nem kényelmes..
2014. júl. 13. 18:10
 16/40 anonim ***** válasza:
44%
Te is szenvedő alanya akarsz lenni egy idegen házasságának? Nem elég, ha majd a magad házasságában leszel az, ha úgy adódik, az utóbbi nehéz lenne elkerülnöd, mert te vagy benne az egyik fél, de hogy önként egy idegen házasságban te szenvedj, az már egy bután vállalt teher részedről.
2014. júl. 13. 18:16
 17/40 anonim ***** válasza:
69%

Lehet ez most nagyon ellenszenves en fog hangzani, de igen, persze feltételek mellett.

Ha már hasznot akarnék húzni ebből, a szexen kívül akkor biztos, hogy csak gazdag emberrel kezdenék.

Kitartatnám magam, mint egy ribizli.

Persze, vonzalom nélkül sosem mennék bele ilyenbe, csak a pénzért.

2014. júl. 13. 18:17
 18/40 anonim ***** válasza:
50%
Én azért nem mennék bele, mert képtelen vagyok ilyen emberre (aki még a saját problémáit sem tudja megoldani) felnőtt férfiként tekinteni. A kisfiúk pedig nem vonzanak.
2014. júl. 13. 18:19
 19/40 anonim ***** válasza:

En szemely szerint nem.

Ha mar hazassagban elek valakivel es viszketne a p****m, akkor inkabb elvalnek vagy otthagynam. Inkabb ez a megoldas mint a megcsalas es az hogy mashol keressen a boldogsagot.

2014. júl. 13. 18:30
 20/40 anonim ***** válasza:
75%
Hát igen, elsősorban azért, mert nem kényelmes. Nekem. Minek akarnék egy olyan kapcsolatot, ahol nekem nem lehetnek igényeim?? Könyörgöm, mi értelme van annak? Nem vagyok ürítőzacskó vagy lelki szemeteszsák. Ha találhatok olyan férfit is, aki elsősorban engem akar, nem tétova/megbízhatatlan/szerencsétlen, akkor miért érjem be kevesebbel??
2014. júl. 13. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!