Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha kiderülne hogy áldott állapotban végig csalt és szeretőt tartott a párod?
Én még állapotos vagyok, és azt hiszem hogy a férjemnek szeretője van.
Nagyon rossz most nekem, már ki sírtam a szemem nem akarom hogy lásson így. Mit tegyek?? Le akarom buktatni és ha így van azt hiszem kiadom az útját.
Azt ugye tudod, ha az előző férfigyűlölő nő-sovinisztákra hallgatsz, akkor egyedül nevelheted a gyereket!
Ők akkor már nem lesznek ott melletted...
várnék.
hogy saját magában lejátsza e és oda fog e állni talpig apaként mellénk, vagy sunyin sűrűsödik és elhagy, vagy én tesem ki
Miből gondolod, hogy szeretője van? Jó lenne egy kicsit bővebb információ, mert így nem tudjuk, hogy esetleg te hiszel megcsalásnak valami ártatlan dolgot, vagy konkrétan van erre utaló dolog.
Amennyiben megcsal, én a helyedben kidobnám. Én inkább nevelném egyedül a gyerekem, mint egy ilyen tetűvel! Hidd el, tudom milyen nehéz egyedül gyereket nevelni, tesóm egyedülálló anya. Az ő gyerekének az apja lelépett...
Ha megbizonyosodtál róla,hogy megcsal,akkor dobd ki!/Ha vissza akarja könyörögni magát,eldöntheted megbocsátod-e a félrelépését.Ha meg nem könyörög,nem volt kár érte./Elítélem a megcsalást,de a leggusztustalanabb,ha egy kismamát csalnak meg.
Egy kolléganőm és egy barátnőm járt hasonlóan,ők megbocsátottak.Mindkt házasságnak válás lett a vége néhány év múlva,a férjek újra csaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!