Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Többet veszekedtek a párotokka...

Többet veszekedtek a párotokkal, amióta áldott állapotban vagytok?!

Figyelt kérdés
Ha nem áll mellétek akkor is bevállaljátok a babát? Támogat? Segít? Hogy éli meg egy férfi a baba várást?
2013. aug. 3. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:

16 hetes km vagyok es sokat vitaztunk mindenen :( de rajottem h a terhesseg miatt ingerlekeny vagyok. azota valtoztattam ezen,es minden jo lett :),

ezen kivul mindig is maximalisan mellettunk van :)

2013. aug. 3. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi a terhességem előtt sem nagyon veszekedtünk és azóta sem. Mellettem áll, segít amiben tud, simizi a hasam, beszél a babához :-)

26+6 hkm

2013. aug. 3. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen! Az első 15 hétben giga hisztis voltam. Atán a 28. Hétig hébe-hóba előjöttmés a,30.héttől megint tombolunk.

Nos, úgy gondolom egy bizonyos szintig normális. Van olyan, hogy 3 napig folyamatosan:))

De ez van, amúgy szeretjük egymást:)

32hkm

2013. aug. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!