Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl? Velem van a baj? Belefér ez?
Én azt hittem itt egy pár hetes babáról van szó. Hogy tudnak emberek így élni, hogy évekig nem mennek sehova, a gyerektől nem lehet felkiáltással. Még jó, hogy úgy néznek rád, mint az ufóra. Hidd el, meg van a véleményük arról, hogy a gyereket használod kifogásnak/simán nem vagy normális, nehogy már a férjed is otthon penészedjen a hülyeséged miatt.
Basszus a mi ismerősi körünkben már a pár hónapos babákkal, még ikrekkel is, mindenki megy mindenhova nyaralni, külföldre, mindenfelé... Van aki sátorral is!
Más kérdés persze, mikor az embernek nincs pénze, de számomra ez ijesztő, hogy nem lehet menni, mert hogy anyatejes, és nem aludt még máshol meg hujujujujujuj és akkor egy másfél éves kisgyerekről van szó!
Állítólag viszont te azt írod, hogy voltatok nyaralni hárman is, meg elmentek ide-oda. Akkor miért akadály, ha többen vagytok? Miért nem lehet vinni a gyereket? Miért nem magától értetődő? Miért csak úgy tudnál velük menni, hogy a gyereket nem viszed? Mikor nélkülök meg állítólag mentek és viszitek? Mi a különbség? Miért kell várni, hogy anyós mondja, hogy vigyed? Ha nem bababarát a szállás (ami nem sokat jelent különben sem) akkor nem ugyanott kell megszállni. 2014 van az interneten minden külön lehet intézni, foglalni... Komolyan nem értelek.
"és hívják őt is (engem nem mert hát úgysem mennék"
Vazze!
Akkor nyivákoljál csak otthon!
Sok nő azt hiszi, hogy szül egyet és utána körülötte forog majd a világ.
Hát most megtapasztalod, hogy van élet rajtad kívül is...
Ők kirándulnak,
te meg irogatsz a gyíkra.
Ez is egy élet...
utolsó jól írja!
és mág annyit, van egy olyan hatása is ennek, hogy a férfi lelép, mintha lenézné az asszonyt, a családját, mintha a háta mögé rangsorolná őket, de nem, de akkor is olyan.
Én megértelek, elég furcsa, hogy a családja azóta ilyen aktív, amióta van baba.
Amúgy meg ti vagytok a családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!