Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat ellenem hangolja a munkatársa, nálatok is fordult már ez elő? Mit csináltatok ellene?
A helyzet az hogy sokszor veszekedünk leginkább veszekedik velem a párom, és tudom hogy azóta amióta új munkahelye lett, és a régi nagy barátjával tölti a napok. Hetente találkozunk, hétvégére májustól, de nagyon megromlott a kapcsolatunk. Sok olyan dolgot kér tőlem, amit korábban nem és tudom hogy köszönhető ez a munkatársnak is.
De egyébként már az is tök fura hogy vasárnap délutántól együtt vannak péntek estig, de még képes lett volna arra hogy elmenjünk egy szombat délután és ott töltsük a délután/esténket.
Amióta ezzel a férfival van jóba, a pénze is igen hamar elmegy, a dohányzásra is rászokott, és eléggé agresszív velem szemben.
mit tegyek?? Beszéltem vele erről, és szerinte nem változott a kapcsolatunk, ő nem lett más.
Tipikus helyzet...
Nem tudsz mit tenni, mert gondolom dobni nem akarod. Vagy időt adsz neki és hátha belátja a dolgokat, vagy tedd ultimátum elé : vagy megváltozik veled szemben vagy ennyi volt.
Ha nem fog változni, akko az ilyet hagyni kell menni sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!