Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni? Idegileg már a padlón vagyok.
Figyelt kérdés
Költözünk és vitáink vannak a szobák falát illetően. A párom nem segít semmit, csak azt hajtja, hogy "találd ki milyenre akarod" meg "nekem mindegy". Megkérdezem tőle, hogy neki milyen elképzelései vannak, azt feleli hogy neki mindegy. Elmentünk venni festéket, ilyen cappuccino színt szerettem volna, de egyszerűen nem tudtam eltalálni, hogy melyik lesz majd olyan. A párom se segített a döntésben, csak sürgetett, hogy "válassz már végre, már itt vagyunk egy órája", meg "ha nem választasz akkor leveszem az elsőt a polcról és az lesz". Jó, megvettünk egyet, felkentük, hát nagyon nem az lett amit akartunk (akartam), mert iszonyat sötét lett, így le kell festeni. Keresni kell egy másik színt, de nem akarom ezt megint eljátszani, mert ez így pénzkidobás. Mit csináljak?2014. júl. 9. 08:59
11/13 anonim válasza:
Először is nyugodj meg.Ez nem egy olyan nagy tragédia.
Ha nem szeretnél pénzt kidobni festékre,akkor próbáld meg falmatricával kidekorálni a szobát,az is dob rajta.
12/13 anonim válasza:
elmész egyedül
és veszel próba festéket
felkened megvárod amig megszárad és kiválasztod melyik legyen
ha megvan fogod a párod és kb 20 perc alatt megvan a vásárlás
én ezt szoktam csinálni és így nekem is jó mert nem nyűglődik mögöttem
és neki is mert hamar megvan a vásárlás
13/13 anonim válasza:
Mit nem értenek a nők azon, hogy:
"Drágám, nekem aztán scheißegal!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!