Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni? Idegileg már a padlón vagyok.
Dönts te magad!
Egyértelmű, hogy a párodnak tök mindegy, hogy milyen színű lesz a fal. Mivel neked nem mindegy, ezért neked kell kiválasztani a színt.
Ilyenen kár veszekedni.
Nézd meg a mintákat, azokból nagyon könnyű választani.
Most költöztetek össze? Friss pár vagytok?
Abból gondolom, hogy pár év házasság vagy együttélés után az ember már nem kísérli meg a lakással kapcsolatos döntéseket közösen meghozni.
Az előző és a mostani férjem is ilyen, sőt a pasik általában ilyenek egy-két kivétellel.
Tényleg nem érdekli őket. Se a fal színe se a függöny mintája, sőt még a szőnyeget is egyedül kell kiválasztanod.
Ez így jól van szerintem. Ne hagyd magad sürgetni. Ne idegeskedj az érdektelenségén.
Amikor elkezded húzni magad, gondolj arra, hogy te mit érzel amikor autófelszerelést, vagy alkatrészt keres, vagy a szerszámok közt válogat. ÁÁÁÁ
Legalábbis ha ebbe belegondolok mindig megértem mi a baja.
3
Ne általánosítsunk..
El sem tudnám képzelni, hogy egyedül döntsek, a férjem sem..
Szeribtem ő többet dilemmázott, mint én.
Amikor nem olyan lett amt ktaláltunk ő javasolta az átstést ( ez azon a falon, ahol nem előre kikevert színnel dolgoztunk)
Az esküvőnk szervezésében is hathatősan kivette arészét, semmiben nem döntöttem nélküle.
És a szerszámok s lekötnek, sőt segítek motort szerelni,ha kell nekiesek én is.:)
Visont a kérdező párja olyan mint a 3-asé
Ebben az esetben meg sem prőbálnék vele menni kiválasztani.. Nem érdekli, akkro hagyni kell..
Elmész egyedül és állsz elette 2 őrát ha kell..
( nekünk2 hónapig tartott, míg kiválasztottuk a megfelelő árnyalatú lilát, capppucinot, és zöldet a szobákba, a színkártyák meg most is megvannak...ugye volt ennyi időnk a felújítás alatt és aköltözés előtt)
Nálunk is keresgélni, ötletelni, dilemmázgatni napokig nem szeret párom.
Én sem szeretek egyedül dönteni, ezért nálunk az a bevett szokás, hogy én végzem a kutatómunkát, amikor van x db opcióm, azt megmutatom páromnak és választunk.
Esküvő szervezéssel is ez van, bútor vásárlással, festéssel, nyaralással.
A boltokban lehet kérni színmintát (papír legyező). Vidd haza, csapd ki azt a 10 árnyalatot, amiből választhat és bökjön rá egyre.
Boltban én sem szívesen ájuldoznék órákig.
Jesszusom, ettől vagy padlón? Azt hittem a házasságotokkal van komoly probléma esküszöm.
Miért ennyire nehéz egy fal színét kiválasztani? Ha a férjed nem akar dönteni, mert neki mindegy, akkor dönts te. Mi is jártunk már úgy, hogy nem teljesen olyan lett, mint amit elképzeltünk, de az az igazság, hogy megbarátkoztunk vele, pár évente úgyis fest az ember, szóval ettől nem alszom rosszabbul vagy ilyesmi. Volt, hogy csíkos tapétát vettünk az egyik hálószoba egyik falára (a többi csak festve lett) nagyon összenyomta a szobát a nagy csíkos, de elviseltük, a következő festésnél leszedtük és más lett ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!