Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz feleség az, aki nem kel fel a férjével reggel, hogy reggelit készítsen neki?
Annyira gázosnak tartom a "nem vagyok cseléd" feleségeket!
Miért vagy a cselédje ha reggel csinálsz neki egy reggelit? Ezzel indul a nap, adsz neki az ajtóban egy csókot, aztán még vissza fekszel neked is indul lassan a reggel...
Nyilván ha nagyon alszom nem ébreszt fel és dühöng vagy ilyesmi... ez nem a kihasználásról szól, hanem hogy mindkét félnek örömet okoz! Ez elképzelhetetlen?! Istenem!
Szia!
Szerintem nem. Én még itthon vagyok sajna(munkanélkül), de nem kelek fel a férjemhez reggel. Hajnal 2.30-4.00közt (nagy ritkán 5kor) szokott kelni, nem várja el, hogy én is ébren legyek vele, ha esetleg megébredek akkor meglecsesz, hogy miért nem alszok :D. Szabadnapon kb egyszerre kelünk olyankor én csinálok reggelit.
Én felkeltem annak idején mikor gyesen voltam . Megfőztem a kávét neki is és magamnak is ,csináltam neki szendvicset . Nem ő kérte ,én magamtól ! Annyira beállt a szervezetem ,hogy nem is tudok sokáig aludni . Reggel legkésőbb 6 -kor ébren vagyok ,hétvégén is . Nekem arról van meg a véleményem ,aki alszik ameddig a baba ,napközben is, és nem főz , nem takarít stb ,holott kihasználhatná azt az időt erre ,amíg a baba pihen . Nekem ne mondja senki ,hogy fáradt az anyuka .Én is az voltam ,de azon kívül hogy a gyereket elláttam ,elmentem boltba ,kitakarítottam és minden nap volt rendes főtt kaja az asztalon .
Kérdező ,attól még nem vagy rossz ha nem kelsz fel a férjeddel reggel .Ha a mindennapos teendők rendben meg vannak csinálva otthon ,akkor semmi gond . :-)33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!