Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha óvszert találnátok a férjetek táskájában?
Annak örülnek, hogy annyi esze van, hogy gumit használ. Nem hoz haza semmit.
De kérdezd meg. Minden kapcsolatban alapvető az őszinteség.
"szerintem ne mondd meg neki.. de nézd meg mondjuk néhány hét, majd néhány hónap mulva... Akkor számoltasd el, ha eltűnik onnan, vagy más márka veszi át a helyét, netán több lesz belőle... Amugy meg szerintem nem szép dolog kutakodni, szerintem ne tedd többet (miután megnyugodtál, hogy az óvszer nem cserélődik, nem használódik el, stb)"
Ha közben meg szegény pasi elhagyja vagy kidobja, akkor meg sose mossa le magáról, hogy félrekefélt? Akkor se, ha nem?
Ezen az oldalon mindenki ezt hajtogatja:
Az őszinteség és a bizalom a legfontosabb a kapcsolatban.
De mindig vakon megbízni? Hjjah olyan világot élünk...:S
Kérdező. Én gyanakodnék. Szerintem várj még egy kicsit, próbáld meg lebuktatni.
ÉÉÉÉs jöhet a lepontozááás :D
A kérdező már rákérdezett a párjánál,ez az egyik hozzászólásából kiderül.
Ha nem bizol benne akkor tök mindegy mit mond,ha elhiszed hogy nem csal meg akkor meg hidd el és ne kételkedj.
Azoknak akik szabadon hozzányulhatnak a páruk táskájához...egy dolog kivenni belőle valamit és egy másik átturni az egészet mert gyanakodsz valamire,a kettő nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!