Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti nem érzitek úgy, hogy a férjetek valahogy nem tudta mit is vállal mikor családot akart? Hogy unalmas neki az egész?
Én soha nem vágytam nagy dolgokra.Férjet,családot,gyerekeket akartam,egy szép házat,munkát,normális megélhetést.Én boldog vagyok,ha este megnézünk egy filmet,vagy ő nézi a focit,én meg közben olvasok vagy internetezek.
Mostanában mégis azt veszem észre,hogy mintha neki teher lenne ez az egész.Folyamatosan menni akar,programozni,ezt csinálni,azt csinálni,nélkülünk.Bulizni,szórakozni.
Egy időben elkezdett bulizni járni,matt részegen jött haza reggelente.Én mondtam,hogy nekem ez nem elfogadható,a gyerek ne azt lássa,hogy ez a normális meg hogy az apja részeg,és ő hamarabb felkel,mint ahogy az apja hazaér.Erről azt mondja letesz,de úgy látom csalódott.És nem én látom ezt csak így,több ismerősöm is erről panaszkodik,egy férfi ismerősöm meg egyenesen örül,hogy elvált mert most legalább szabad.De ezt miért nem lehet előre eldönteni,vagy belegondolni?
Nem lehet lesarkaítani ezt a kérdés, hogy ez a jó vagy az a jó a férfiaknak. Az a kérdés inkább, hogy érett volt-e a párod akkor amikor összeházasodtatok és gyereketek lett. Élt-e eleget előtte?
Pl. az én férjem korán nősült és gyerekek is születtek abból a házasságból. Nem mentek sokra, a (mostmár én) férjem elkezdett szórakozni, eljárt otthonról és bizony a csajok is képbe kerültek. Egyszerűen nem érdekelte a feleség, a házasság, a gyerekekkel annyit törődött amennyit szükséges egy apának. El is váltak. 10 évvel később jöttem a képbe és egész más férfit kaptam mint az elődöm. Érettebb, felelősségteljesebb és a +15 év alatt (5 házasságon belül 10 utána) jó alaposan kiélte magát. Ez kellett neki, hogy beforrjon, hogy benőjjön a feje lágya, ha úgy tetszik. (Nyilván nálatok nem erről van szó, de nála a lány szülei erőltették a házasságot és ez lett a vége.)
A lényeg, hogy nem minden pasi ilyen, és amelyik ilyen az később másmilyen lesz az idő és a tapasztalatok révén.
Ha esetleg nálatok is ilyesmi van, úgy érzi a párod, hogy korán jött a házasság és a család, jobb ha kicsit lazábban éltek, ha engeded szórakozni, ha sűrűn vele tartasz, ha nem csak anya vagy de egy jó fej partner is a buliba. Szerintem többre mész vele mint ha hazavárod és arra vársz ne is menjen el legközelebb. Ne ess abba a csapdába amibe nők sokasága, hogy ha gyerek van akkor megszűnik a felnőtt élet, a buli, a szórakozás, az éjszakai élet.
Fu, ebben a témában nehéz helyt állni. Az a baj hogy a kezdeti szerelem elmúlása után jönnek elő ezek a dolgok.
Szerintem, először is ülj le és nézz magadba hogy szereted-e még őt, hogy tényleg fontos e neked ő! (tekints el attól hogy van egy gyereketek)
Ha igen, akkor ezt mondd el neki és minden mást is ami nyomaszt. Kössetek kompromisszumokat. Adj egy kis időt magatoknak. Próbáljatok újra "bele szeretni egymásba"
Ha nem sikerül, akkor pedig tényleg az a legjobb ha külön folytatjátok.
G.T.A:
Fiatalon jöttünk össze,igen,viszont akármikor ki léphetett volna.A gyereket ő akarta,ő hozta szóba,hogy szeretne,erre bólintottam rá,hiszen én is szerettem volna,de első körben ő említette meg,hogy akar.
Értem amit mondasz,van is benne értelem,csak mégis...ha ő is akarta a családot,meg én is,és lett akkor elég inkorrekt dolog, már kihátrálni belőle,"nem éltem eleget" felszólítással,azt hiszem nem volt kötelező családot alapítani,főleg úgy ahogy nálunk volt,hogy a gyerek nem csak egy véletlen baleset hanem tervezett,várt,akart gyermek.Ő kihátrálhat,a férjed is kihátrált,de egy anya ezt nem teheti meg.Akkor jobban át kell gondolni ki,mikor és mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!