Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki tényleg szereti a feleségét, az megtudja csalni, a szemébe tud nézni utána?
Ne veszekedjetek!
Tényleg érdekel,mit érez egy férj, ha hosszabb viszonyt tart fenn, amiben érzelem is van jócskán, nem csak szex.
Ti megbocsátanátok?
Figyelmedbe ajánlanám Szalai Vivien Hamis gyönyör és Drága kéj című könyveit,melyekben egy luxusprostituált szemén keresztül pont erre a kérdésre keresi a választ a prostituált nő,és arra a következtetésre jut,hogy lehet... Szerintem elég elgondolkodtató a két könyv,ajánlom figyelmedbe kérdező :-)
A kérdésedre válaszolva fogalmam sincs mit tennék ha megcsalna a párom...szerintem hogy egy ilyen kérdésre válaszolnom kell azt csak úgy tudom meg ha átélem a szituációt...
18\L
És némi kis(?) ellentmondás a nagyszerű szövegedben:
"...és azért legyünk ösztön állatok"
vs:
"remélem lemészárol a fasziddal együtt. Én téged kizsigerelnélek és a szeretöddel etetnélek meg nyersen,te kis rin,gyó."
Ma ezt magyarázd meg, te kis ösztönállat :D
Ja, és inkább tanulj meg helyesen írni, bár neked ez biztos nagy kihívás.
A férjem már tudja, hogy megcsaltam, elmondtam neki. Nyilván egyetlen férfi sem örül az ilyesminek, de ő belátta, hogy olyan szinten hanyagolt el és annyira nem akart tenni a házasságunkert, hogy lényegében igazat adott nekem. Kis idő után megbocsajtott és képes volt a változásra is. Emiatt mérhetetlenül tisztelem a férjemet, hogy meg tudott bocsátani és megértette, hogy mit miért tettem.
Annak a bizonyos valaszadonak csak annyit üzennek hogy a választ nem neki írtam, más ember kérdésére válaszoltam a saját történetemmel. Tehát attól mert neked ennyire elbaszott életed van, nem biztos, hogy itt kéne kielned magad, bár azt belátom, hogy még mindig jobb ha otthon netezgetsz, mintha mondjuk megeroszakolsz valakit te nőgyűlölo, agresszív barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!