Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok is úgy van, hogy ha a férjednek idő vagy másokból, figyelmességből csak neki, egyoldalú sexet csinálsz, akkor utána bunkó lesz veled? Miért van ez?
Hát elég érdekes a férjed. Én is szoktam ilyet csinálni, pont a két kisgyerek miatt néha nem jut a szexre normálisan idő, de a férjem utána hálás és megköszöni (ami meg nekem fura, de még mindig jobb, mint a te férjed).
Én tuti nem csinálnám, ha utána bunkózik.
Baromira nem értem mi olyan lenézendő, elítélendő abban,ha alkalom adtán örömet szerzek a férjemnek! Mondjuk nekünk nagyon jól működik a szexuális életünk és semmi hátrányom nem származik abból, ha a számítógép előtt ülve odamegyek és "meglepem"!
Az a baj,hogy sok nő a házasság, gyerek után elfelejt nő lenni aztán jön a koppanás,hogy apuka félrenézeget, mert nincs vele foglalkozva!
Nem tudom itt ki hogy van vele, nem is az én dolgom, de nekem örömet okoz,ha a férjemnek jó! Aztán este jöhet a következő jelenet, amiben mindketten főszerepet kapunk. Nem attól lesz valaki jó feleség, jó anya, jó házvezetőnő,hogy azt mondja: fúúúj én nem kapom be!
Nem kell félre érteni! Ez teljesen spontán dolog! Ha már azt mondja apu " gyere Gizi, .opjál le" akkor már gond van az agyban! De az egészséges szexuális életbe beletartozik az orális szex is!
Kérdező!
Lehet pont az a probléma,hogy mindig valamiért beadod a derekad! Tudja, hogy előkaphat ha olyanja van. Legyél egy kicsit határozottabb, kicsit titokzatos! Szerintem nem vagy eléggé megbecsülve! Más téren nincsenek gondok?
Bővebben?
Egyébként szerintem sem normális. Én is szoktam ilyet csinálni, és utána köszönetet, szeretetet kapok. Cserébe ő is tart olyan estét, amikor en vagyok a "királylány".
Mondjuk az is eléggé nagy bunkó, aki a prostikkal is tapló.
Szerintem fogazz/harapd le a végét egy kicsit.
19 :) nem vagy piti!
Kérdező,ha gondolod mesélhetsz, hátha tudok segíteni vagy csak meghallgatlak. Itt vagy privát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!