Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hisztek abban, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valaki megtalálja a lelki társát egy egész életre? Ti megtaláltátok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 10:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hiszek benne, de mivel az életem még nem telt el, biztosat majd 50-60 év múlva tudok mondani. Most mindenesetre tökéletesnek tűnik a dolog.
2014. jún. 27. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Az embernek nem csak egy lelki társa van, de hogy van, az tény. Attól, hogy lelki társ, nem biztos, hogy egy életre szól. Az ember egy hosszú kapcsolat során rengeteget változik külső és belső tényezők hatására és egyáltalán nem biztos, hogy a legnagyobb erőfeszítés ellenére is egy irányba változnak a társak.

Ilyenkor van az, hogy hosszú harmonikus együttlét után egyszer csak elkezdenek repedések jelentkezni a kapcsolatban és a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem lehet már olyan, mint régen. Egyszerűen azért, mert más irányba változtak a benne lévők. Átlagos kapcsolattá válik az átlagon felüli.

Innentől már csak az a kérdés, hogy megmaradnak-e egymást mellett, vagy tovább lépnek.

A tapasztalatom az, hogy hatalmas az emberekben a boldogság, a valódi lelki társ iránti vágy, előbb-utóbb lépnek vagy fű alatt, vagy valóban felvállalva a változtatást.

2014. jún. 27. 15:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Én igen. Több mint 5 éve teljes az összhang, a harmónia, kitaláljuk egymás gondolatait, imádjuk egymást. Már csak egy dolog hiányzik, ami remélhetőleg 2-3 éven belül összejön, (anyagiak miatt) az a házasság és a gyerekek.
2014. jún. 27. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen. Meg is találtam. Tökéletesen illünk egymáshoz, és tudom hogy együtt fogjuk leélni az életünket. Harmonikus a házasságunk, de természetesen ehhez az is kell, hogy tegyünk a kapcsolatért. Ez mondjuk nálunk természetesen jön, hogy nem maradt abba a törődés, a megbecsülés stb, hanem ugyanúgy foglalkozunk, törődünk egymással, mint az elején....
2014. jún. 28. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!