Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Édesanyám mindig mondogatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesanyám mindig mondogatja nekem, hogy a férjem ilyen a férjem olyan, már kezdem azt hinni, hogy szétakar választani bennünket!?

Figyelt kérdés
Szörnyű,engem sok minden nem zavar ami anyámat igen, és mindig próbál befolyásolni. Most elköltöztünk solymárra jó messzire tőlük :D Nálatok is volt ilyen?

2014. jún. 12. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A férjed olyan amilyen. Teljesen mindegy milyen, mi nem ismerjük, te ismered. És te szereted. Ha neked ő így jó, ahogy van, akkor vagy engedd el a füled mellett amit anyukád mondd, vagy állítsd le. Mondd el neki, hogy te élsz vele és nem ő, neked pedig így jó.

Egyébként nálunk is volt ilyen az elején. De szerintem semmi hiba nincs a férjemben, csak nem volt 100%-ig olyan, amilyet anyu szeretett volna. (nekem meg nem azok a dolgok voltak fontosak, ami neki). Szerencsére abbahagyta, mert látja, hogy jól megvagyunk. Én adott szituációban mindig a páromat védtem, akkor még nem volt a férjem.

2014. jún. 12. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:

7. nem úgy van ám az, mint ahogy mondja.

Felnőtt vagy nem fognak hazacibálni.

Nővérem exbaratja járt így.

Végül anyuka fizethetett egy csinos kis összeget, mert ez nem játék.

2014. jún. 12. 17:27
 13/13 acelsziv ***** válasza:
Nálunk is ez ment, aztán a párom keményen megmondta az anyjának hogy még egy rossz szó és fini. Soha többé nem beszél vele. Ez hatott. Amúgy ja. Féltékeny a férjedre aki elvitte az "ő kislányát"
2014. jún. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!