Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél, ha a férjed a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a férjed a baba születése után elkezdene nagyon agresszivan viselkedni veled szemben?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs mindig olyan rend mint régen mikor csak ketten voltunk és ha hazajön elkezd lealázni meg mindennek elmondani, hogy miért nincs rend a hütöben stb. Tegnap kisfaim beteg lett. és is 38 fokos lázas voltam meg mivel siros is csak az alapvetö dolgokat csinálom meg. Mosás mosogatás stb. persze ö hozzá nem nyulna semmihez nem az ö dolga. Már odáig fajult hogyha elkezd kiabálni hogy te cigány miért nem csináltad meg ezt meg azt akkor visszakiabálok és erre tegnap 2,5 honapos babával a kezében lázas voltam nekem akart jönni. A kicsi nagyon megijedt és nagyon sirt. Nagyon lelki. ismeret furdalásom van a babával szemben pedig tudom hogy nem tudok vele mit kezdeni mert már 100 szor próbáltam vele beszélni. Erre azt mondja fogd be a pofád (mármint hogy ne szoljak vissza akkor nem lesz kiabálás ) tehát türjek. Elötte nem volt ilyen akkor ugye nem lett volna gyerek. Elköltözni nem fogok ez az én házam meg nincs hova. ö meg nem megy el, hanem másnap ugy csinál mintha semmi nem történt volna. Nem szeretném ha csonka családba nöne fel a baba, teljesen tanácstalan vagyok köszi a válaszokat
2014. jún. 12. 09:33
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Kedves 13-as válaszoló nagyon hasznos volt aválaszod én is ugy gondolom hogy valami ezt kiváltotta belöle...nagyon hasonló a véleményem a tiéddel.."

Rendben, csak erre nem neked is ordibálnod kellene vele és versenyt rendezni, hogy melyikőtök az agresszívabb, hanem átrágni vele, hogy mi váltotta belőle ki ezt! És ha ez megy emberi hangon, akkor megoldást is fogtok találni, és minden bizonnyal neki is leesik, hogy bocsánatot kérjen.

-Ha a munkahelye stresszes, akkor segíts neki és keressetek másikat.

-Ha te viselkedtél vele úgy, hogy mostanra telt be nála a pohár, akkor ígérd meg, hogy eztán nem leszel olyan...

-Ha meg semmi oka, egyszerűen agresszív típus, és ez a jövőben is így marad, akkor pedig épeszű nő nem marad vele, már eddig se kellett volna.

Innen és csak a te verziódat hallva nem tudhatjuk a hátteret. Te gondolkodj rajta és a pároddal beszéld meg!

2014. jún. 13. 10:14
 32/32 anonim ***** válasza:
58%

Minden pasi meghülyül? A gyerekeim apjáról 7 év után derült ki egy s más hogy volt a múltjában olyan amit tudnom kellett volna mielőtt szülök neki 3 gyereket... a pszihés agresszió is csak szülés után jött...

kérem senki sem ítélkezzen más felett... életben nem gondoltam volna hogy velem....ilyen

2014. jún. 27. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!