Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél, ha a férjed a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a férjed a baba születése után elkezdene nagyon agresszivan viselkedni veled szemben?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs mindig olyan rend mint régen mikor csak ketten voltunk és ha hazajön elkezd lealázni meg mindennek elmondani, hogy miért nincs rend a hütöben stb. Tegnap kisfaim beteg lett. és is 38 fokos lázas voltam meg mivel siros is csak az alapvetö dolgokat csinálom meg. Mosás mosogatás stb. persze ö hozzá nem nyulna semmihez nem az ö dolga. Már odáig fajult hogyha elkezd kiabálni hogy te cigány miért nem csináltad meg ezt meg azt akkor visszakiabálok és erre tegnap 2,5 honapos babával a kezében lázas voltam nekem akart jönni. A kicsi nagyon megijedt és nagyon sirt. Nagyon lelki. ismeret furdalásom van a babával szemben pedig tudom hogy nem tudok vele mit kezdeni mert már 100 szor próbáltam vele beszélni. Erre azt mondja fogd be a pofád (mármint hogy ne szoljak vissza akkor nem lesz kiabálás ) tehát türjek. Elötte nem volt ilyen akkor ugye nem lett volna gyerek. Elköltözni nem fogok ez az én házam meg nincs hova. ö meg nem megy el, hanem másnap ugy csinál mintha semmi nem történt volna. Nem szeretném ha csonka családba nöne fel a baba, teljesen tanácstalan vagyok köszi a válaszokat
2014. jún. 12. 09:33
1 2 3 4
 11/32 Őszödi Ferenc ***** válasza:
83%

Hát ezt a házasság + gyerekvállalás dolgot nem igazán tetszett átgondolni.

Engem nem érdekel, de a gyerekért kár.

2014. jún. 12. 10:20
 12/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem veszed észre, hogy most is teljesen egyedül vagy? az ilyen állat nem partner, ennek látod, hogy csak akkor vagy jó, ha pedáns cselédet játszol! Ha kihajítanád végre, akkor rákényszerítene az élet, hogy közösségbe járj, ismerkedj, mindjárt nem lennél egyedül, lennének ismerőseid, barátaid, lenne társaságod, és a gyerekedet se tennéd ki egy agresszív állatnak. szerinted vele meddig lesz "jó apa" (bocs, de aki az anyának nekimenne, főleg úgy, hogy gyerek van a kezében, meg ordít vele, mert nincs rend, az nem jó apa!azt hiszi, hogy ebből a feszültségből a baba nem érez semmit?)? Ameddig a gyerek el nem kezd önállóan tenni-venni, és nem ott van, ahol lerakja, és nemcsak fekszik egy helyben egész nap...
2014. jún. 12. 10:29
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Mit tennék?

Hát ha már férj és közös baba, akkor az azt jelenti, hogy szeretem és nagyon megismertem, azt mondtam, hogy vele akarok élni, meggyőződtem róla hogy ő is, szóval mielőtt házasodtunk azelőtt jól átbeszéltük, hogy biztos akarjuk-e és közösek-e a céljaink, terveink. Tehát ez megvolt alapként. Ha eddig nem volt agresszív, de ezután agresszívvá válik mégis, akkor:

Először is csöndben a gyereket átvinném egy nyugis szobába, lefektetném, megnyugtatnám, stb, hogy érezze nem kell félnie.

Utána elkezdeném vakarni a fejem és gondolkodni magamban azon, hogy mi vezetett ahhoz, hogy ordibál, agresszív. Kivan valami munkahelyi stressz miatt? Vagy én változtam meg, én nem vagyok már olyan, mint régen, és ahelyett, hogy szólt volna amiatt, inkább egy jelentéktelen mosogatás elmaradására fogva veszik össze velem? (Általában az ilyen kiborulások nem az aktuális probléma miatt történnek, hanem valami régebb óta felgyülemlő negatív dolog miatt...)

Aztán ha megnyugodott a gyerek és én is kisírtam magam és átgondoltam mindent, akkor megbeszélném a férjjel... hogy mégis miért történt úgy ahogy...

Ha én szeretem azt az embert, akkor nem a visszaordítás a megoldás és az, hogy versengjünk ki győzi le a másikat... Ha ez van, akkor az azt jelenti, hogy ott az egyik fél, vagy mindkettő nem is szereti a másikat...

Szóval BESZÉLGETÉS!

Miért történt így? meg tudjuk oldani az igazi problémát, és nem lesz többé ilyen? Én változtam meg, csak észre sem vettem?

Ha nem, és nem megy semmi, nem tudunk megbeszélni semmit őszintén, akkor iszonyú csalódott lennék, hogy hogy lehettem ekkora hülye, hogy nem ismertem fel előbb, hogy egy agresszív állat... És mivel nem lennék hajlandó egy olyan felnőtt férfival együtt élni, aki állandó jelleggel 5 éves módjára viselkedik, így én is inkább a válás mellett döntenék.

Azért az, hogy azt mondja "te cigány", meg "fogd be a pofád", ez nagyon durva... Ennek kellett, hogy előzményei is legyenek!!! Már előbb is észre kellett volna venned! Ha nem, és mégis ez az első ilyen, eddig minden rózsaszín volt, akkor beszélgetés. És ha semmi eredmény, akkor válás. Én nem viselném el még egyszer, hogy ilyet mond... Aki így beszél velem, az nem szeret, ahhoz én sem fogok tudni odabújni, szóval...

Inkább sírnék-rínék és bocsánatot kérnék milliószor a gyerekemtől, hogy kudarcot vallottam és nem tudtam igazi családot biztosítani neki.

2014. jún. 12. 10:36
 14/32 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es válaszoló!miért gondolja hogy nem gondoltam át?5 év után házasodtunk össze és boldogok voltunk!igaz a háztartást én vezettem de ö is néha fözött meg a 2000 m2-es telkünket rendben tartja ami nem kis melo!szoval nem értem miért gondolja hogy szültem volna ha ez régen is igy lett volna!!
2014. jún. 12. 10:51
 15/32 Őszödi Ferenc ***** válasza:
65%
Hát ha olyan jól meg tetszett választani az álomférfit, nem is értem, miért panaszkodik...
2014. jún. 12. 10:54
 16/32 anonim ***** válasza:
90%

Nalunk ugyanigy volt,csak en vagyok a gyerek. Anya azt mondta,hogy szuletesem elott egy mintaferj volt apam,de amint megszulettem,mintha elvagtak volna. Engem imadott,rengeteget foglalkozott velem,mindig ugy intezett mindent,ahogy nekem jo. Elkenyesztetett. Anyam karara. Ugyanis,ha en 6 evesen azt mondtam nyaron 40 fokba,hogy jatszora akarok menni,akkor anyamat ugrasztotta,hogy vigyen le engem(mert hat kinek van kedve levinni a gyereket delben,nyaron 40 fokba),mert a gyerek oda akar menni,ha anya ezt nem teljesitette,akkor uvoltott,mint a sakal. Erre tisztan emlekszem. Ez igy volt egeszen 10 eves koromig. Tiszta lelki roncs voltam. Bezarkoztam,falakat emeltem magam kore,nem baratkoztam senkivel,nem biztam meg senkiben,nem szoltam senkihez,csak sirtam,es sirtam.

8 evesen nagynehezen elvaltak. Ebbol az lett,hogy apam egy nocsabasz lett,agybol agyba jart.(Penze volt mindig is,igy ez nem jelentett gondot.) Azota o elintezi azzal a nevelesemet,hogy havonta odadob anyamnak 100ezer forintot,hogy vegyel meg a kolyoknek,amit akar,ergo most is el vagyok kenyesztetve. Soha nem erzem,hogy mi mennyibe kerul.

Ezt csak azert irom le,hogy inkabb egy csonka csalad,mint egy elkenyesztetett kolyok,akit az apjat imadja,mert mindent megad neki.(Sajnos 17 evesen en is belesetem ebbe a hibaba,apam volt az isten. Mindent megkaptam. Apple cuccok,uj ruha,kormos,hajfestes miegyeb.)

Remelem helyesen dontesz!

2014. jún. 12. 11:00
 17/32 A kérdező kommentje:
szóval akkor ugy gondolja hogy hazudok és elötte is ilyen volt?nem látott még olyat hogy egy ember megváltozik (bármi állhat a háttérben akár egy másik nö is)amit én nem tudok most...nem hallott még arról hogy hány kapcsolat megy tönkre a baba születése után(szex hiánya anyuka fáradt nincs idö közös programokra)5 év utáán szültem neki!Ön szerint keveset vártam?nem értem miért gondolja ugy hogy szültem volna neki ha ilyen lett volna...nem vagyok saját magam ellensége!!!
2014. jún. 12. 11:01
 18/32 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, nem a múlton kéne rágódni, hogy mi volt akkor, hanem most lépni. De nekem az az érzésem, hogy nem fog változni semmi, mert minden kommentedben magyarázkodsz, hogy egyébként meg milyen jó apa stb.... Magadat és a gyerekedet teszed tönkre, ha ilyen ember mellett maradsz. Külföldön vagy igen. Haza nem tudsz jönni? Nincsenek rokonaid, szüleid, bárki? Az nem állapot, hogy azért, mert kinn vagy és van egy pici babád, ne tudj eljönni onnan.
2014. jún. 12. 11:07
 19/32 A kérdező kommentje:
kedves 12-es válaszoló kisbaba mellett nem tudok társaságba járni hogy barátokat szerezzek mert nincs ki vigyázzon este a babára..mármint ha elválunk...babysitter ahhoz még pici meg mivel gyesen vagyok erre nincs keret....
2014. jún. 12. 11:07
 20/32 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as válaszoló nagyon hasznos volt aválaszod én is ugy gondolom hogy valami ezt kiváltotta belöle...nagyon hasonló a véleményem a tiéddel...és kedves 16-os pont ezt akarom elkerülni ami veled történt!nem fogom hagyni hogy pszihésen kikészüljön a gyermekem !azt nem fogom megvárni tenni fogom ellene ha kell elválok
2014. jún. 12. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!