Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a férjed a baba születése után elkezdene nagyon agresszivan viselkedni veled szemben?
"nem tudok társaságba járni hogy barátokat szerezzek mert nincs ki vigyázzon este a babára"
No, én nem tudtam, hogy társaságba járni és barátokat szerezni csak este lehet.
Az Ön története itt már elrendezett, az időt visszaforgatni nem lehet. Nem Önről szól ez.
Aki viszont idetéved, és olvassa, az talán átgondolja az életet addig, amíg lehet.
Gondold át mennyi a bevételed. Van annyi, hogy a rezsit, kaját, pelenkát ki tudod fizetni? Melyik országban élsz? Ha nincs jövedelmed akkor elég nehéz lesz, de ha nyugati országban élsz akkor próbáld kibírni a baba fél éves koráig aztán próbáld meg beadni bölcsődébe és menj vissza dolgozni, a férjed meg ha nem hajlandó változtatni a dolgokon ez a pár hónap alatt akkor tedd ki. Javaslom, hogy még ma este beszélgess el vele, hogy ha nem változik és kapcarongyként kezel, akkor azt fogod tenni amit fentebb javasoltam.
Az a helyzet, hogy én hét év után ugyanilyen helyzetbe kerültem mint te, vagyis hasonlóba, a baba születése után teljesen megváltozott a férjem, már akkor elkezdődött ez amikor terhes voltam, nálunk mint utóbb kiderült anyós állt a háttérben, napi szinten felhívta a férjem és elmondta neki, hogy nem az övé a gyerek, stb.stb.
27-es válaszoló ezért irtam erre az oldalra mert látom más is járt igy mint én hogy a baba után minden megváltozott!kezdtem úgy érezni hogy én ezzel teljesen egyedül vagyok!nálunk is van egy borzasztó anyós aki teljesen kihasználja a fiát és szerintem uszitja is...
a gyerekkel haza tudok menni a szüleimhez hogy megijedjen de ugy nem hogy hazaköltözni!mert innen kapom a gyesemet és ide megyek vissza dolgozni tehát muszáj itt élnem
valószinü ezt fogom csinálni hogy kicsit hazamegyek a szüleimhez...beszélni próbáltam vele de csak ordit ugy hogy a baba megijed!teljesen megzakkant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!