Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennél, ha a férjed a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a férjed a baba születése után elkezdene nagyon agresszivan viselkedni veled szemben?

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs mindig olyan rend mint régen mikor csak ketten voltunk és ha hazajön elkezd lealázni meg mindennek elmondani, hogy miért nincs rend a hütöben stb. Tegnap kisfaim beteg lett. és is 38 fokos lázas voltam meg mivel siros is csak az alapvetö dolgokat csinálom meg. Mosás mosogatás stb. persze ö hozzá nem nyulna semmihez nem az ö dolga. Már odáig fajult hogyha elkezd kiabálni hogy te cigány miért nem csináltad meg ezt meg azt akkor visszakiabálok és erre tegnap 2,5 honapos babával a kezében lázas voltam nekem akart jönni. A kicsi nagyon megijedt és nagyon sirt. Nagyon lelki. ismeret furdalásom van a babával szemben pedig tudom hogy nem tudok vele mit kezdeni mert már 100 szor próbáltam vele beszélni. Erre azt mondja fogd be a pofád (mármint hogy ne szoljak vissza akkor nem lesz kiabálás ) tehát türjek. Elötte nem volt ilyen akkor ugye nem lett volna gyerek. Elköltözni nem fogok ez az én házam meg nincs hova. ö meg nem megy el, hanem másnap ugy csinál mintha semmi nem történt volna. Nem szeretném ha csonka családba nöne fel a baba, teljesen tanácstalan vagyok köszi a válaszokat
2014. jún. 12. 09:33
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
kedves Öszödi Ur!igazából nem tudom minek van fent ezen az oldalon itt ugyanis az emberek tanácsokat várnak és ha maga az egészhez csak két cinikus megjegyzést tud irni akkor miért nem tartja meg magának?nem értem az ilyen embereket...ha valaki amúgy is pocsékul érzi magát miért kell még pluszba belerugni?
2014. jún. 12. 11:36
 22/32 A kérdező kommentje:
sajnos hazajönni nem tudok bonyoult de nem megy
2014. jún. 12. 11:52
 23/32 anonim ***** válasza:
41%

"nem tudok társaságba járni hogy barátokat szerezzek mert nincs ki vigyázzon este a babára"

No, én nem tudtam, hogy társaságba járni és barátokat szerezni csak este lehet.

2014. jún. 12. 11:57
 24/32 Őszödi Ferenc ***** válasza:
25%

Az Ön története itt már elrendezett, az időt visszaforgatni nem lehet. Nem Önről szól ez.

Aki viszont idetéved, és olvassa, az talán átgondolja az életet addig, amíg lehet.

2014. jún. 12. 11:58
 25/32 A kérdező kommentje:
jó igaz játszótéren is lehet ismerkedni barátokat találni babával is lehet
2014. jún. 12. 12:01
 26/32 anonim ***** válasza:
És nincs ott kint valaki, akihez elmennél a gyerekkel pár napra, hogy esetleg ráijessz a férjedre, hogy elveszíthet titeket?
2014. jún. 12. 12:07
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Gondold át mennyi a bevételed. Van annyi, hogy a rezsit, kaját, pelenkát ki tudod fizetni? Melyik országban élsz? Ha nincs jövedelmed akkor elég nehéz lesz, de ha nyugati országban élsz akkor próbáld kibírni a baba fél éves koráig aztán próbáld meg beadni bölcsődébe és menj vissza dolgozni, a férjed meg ha nem hajlandó változtatni a dolgokon ez a pár hónap alatt akkor tedd ki. Javaslom, hogy még ma este beszélgess el vele, hogy ha nem változik és kapcarongyként kezel, akkor azt fogod tenni amit fentebb javasoltam.

Az a helyzet, hogy én hét év után ugyanilyen helyzetbe kerültem mint te, vagyis hasonlóba, a baba születése után teljesen megváltozott a férjem, már akkor elkezdődött ez amikor terhes voltam, nálunk mint utóbb kiderült anyós állt a háttérben, napi szinten felhívta a férjem és elmondta neki, hogy nem az övé a gyerek, stb.stb.

2014. jún. 12. 12:12
 28/32 A kérdező kommentje:

27-es válaszoló ezért irtam erre az oldalra mert látom más is járt igy mint én hogy a baba után minden megváltozott!kezdtem úgy érezni hogy én ezzel teljesen egyedül vagyok!nálunk is van egy borzasztó anyós aki teljesen kihasználja a fiát és szerintem uszitja is...

a gyerekkel haza tudok menni a szüleimhez hogy megijedjen de ugy nem hogy hazaköltözni!mert innen kapom a gyesemet és ide megyek vissza dolgozni tehát muszáj itt élnem

valószinü ezt fogom csinálni hogy kicsit hazamegyek a szüleimhez...beszélni próbáltam vele de csak ordit ugy hogy a baba megijed!teljesen megzakkant

2014. jún. 12. 12:33
 29/32 A kérdező kommentje:
kedves 27-es!utána mi történt?szétmentetek?
2014. jún. 12. 12:41
 30/32 Jégtánc ***** válasza:
41%
Kedves kérdező. Elolvastam a hozzászolásaidat és úgy látszik mégiscsak jól gondoltam amit gondoltam.Csak kifogásokat írsz.
2014. jún. 13. 05:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!